YAYLA EVLERİNDEN HIRSIZLIK YAPAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Bolu'nun Seben İlçesi'ne bağlı Solaklar Yaylasında İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekiplerince 12 Mart 2023 günü gece saatlerinde yayla evlerinden hırsızlık yaptığından şüphelenilen şahıslar yakalandı.

YAYLA EVLERİNDEN HIRSIZLIK YAPAN ŞAHISLAR YAKALANDI
20 Mart 2023

Bolu Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre;

Bolu İli Seben İlçesi Solaklar Yaylasında İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekiplerince 12 Mart 2023 günü gece saatlerinde icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında yaylada ağaçlar arasına park edilmiş 14 ABG… plakalı aracın görülmesi üzerine bahse konu araç içerisinde bulunan M.Ç. isimli kadının kimlik kontrolünde birden fazla hırsızlıktan suç kaydının bulunduğu tespit edilmiştir.

Müteakiben yaylada bulunan evler kontrol edildiğinde ise 13 ayrı evden hırsızlık olayı meydana geldiği ve evlerden çalınan eşyaların bir kısmının yol kenarına bırakıldığı görülmüştür.

Seben İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ( Jandarma Dedektifleri) tarafından diğer faillerinin tespiti için araştırmalara başlanılmış; yapılan araştırma sonucunda olay faillerinin M.Ç. nin oğulları K.K. ve A.K. olduğu tespit edilmiş , şüpheli şahıslar 13 Mart 2023 günü saklandıkları adreste çalmış oldukları malzemeler ile yakalanmıştır. 2. Şüpheliler M.Ç. K.K. ve A.K. isimli şahıslar adli makamlara sevk edilmiştir.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir