ÜLKÜ OCAKLARINDAN DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN MORAL ZİYARETİ

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonla ilimizde yurtlarda kalan depremzede çocuklara moral ziyaretinde bulundu.

ÜLKÜ OCAKLARINDAN DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN MORAL ZİYARETİ
8 Mart 2023

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6’lık depremin ardından afetzedeler bakanlığın hazırlamış olduğu yurtlara yerleşmeye devam ediyor. İlimizde bulunan Hattat Emin Barın Öğrenci Yurdunda misafir olarak kalan 200’e yakın afetzede çocukları Bolu Ülkü Ocakları ve Bolu TÜRKAV ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, TÜRKAV Bolu il Başkanı Ulaş Aydoğan ve il yöneticileri, Hattat Emin Barın Öğrenci Yurdunda misafir olarak kalan afetzede çocuklarımızın yüzlerini güldürmek, yanlarında olduklarını hissettirmek adına bir araya geldiler.
Çocukların kendilerine yiyecek içecek ikramı, oyuncak hediyesi ve animasyon gösterilerinde bulundular. Asrın felaketinde yaraları sarmak adına ülkücü hareket her an elinden geleni yapmaya hazır olarak, yaklaşık 200 çocuğu mutlu ettiler.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir