CHP'Lİ VEKİLLER BOLU'DA

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer ve Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, görevli olarak geldikleri Bolu’da parti mensuplarıyla buluştu.

CHP'Lİ VEKİLLER BOLU'DA
8 Mart 2023

Bir dizi ziyaretler ve incelemeler için Bolu’ya görevlendirilen CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer ve Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Bolu’da parti mensuplarıyla buluştu. CHP Bolu İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette vekilleri İl Başkanı Ersan Türkoğlu ve parti teşkilatı karşıladı. Ziyarette açıklamalarda bulunan Ersan Türkoğlu, Tokat Milletvekilimiz Kadim Durmaz, Amasya Milletvekilimiz Mustafa Tuncer ve Tunceli Milletvekilimiz Polat Saroğlu CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesi ile ilimize geldi.  İl Başkanlığımıza ziyarette bulundular. Ziyarette yöneticilerimizle bir araya geldiler. Depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesine yaptığımız yardımlar hakkında bilgi verdik. İlimize gelen depremzedelerle ilgili neler yaptık, neler yapmalıyız bununla ilgili istişare ettik.” dedi. 

DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİLER 

Vekiller ve parti mensupları, ildeki temaslarına depremzede aileleri ziyaret ederek devam etti. 
Ziyaretler sonrası açıklamada bulunan Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla ziyaretlere Erzincan’dan başladık, Gümüşhane, Bayburt, Rize, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır, Van, Hakkâri, Şırnak, Mardin, Batman, Siirt, Bitlis, Muş, Bingöl, Çankırı, Karabük ve bugün Bolu’dayız. Buradan Düzce’ye geçeceğiz. Depremzedelerimizi konakladıkları yerlerde ziyaret ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selam ve geçmiş olsun dileklerini iletiyoruz. Bir istekleri, talepleri, ihtiyaçları var mı diye soruyoruz. “Dedi. 

1999 DEPREMİNE DİKKAT ÇEKTİ 

Tokat Milletvekilimiz Kadim Durmaz ise 12 Kasım 1999’da meydana gelen depremi hatırlatarak, “Bolu doğal güzellikleri ile meşhur olduğu kadar maalesef depremleri ile de öne çıkan bir ilimizdir.  Bu depremlerin en sonuncusu da 12 Kasım 1999 depremidir. Depremin esas merkezi Düzce olmasına rağmen Bolu’da bu depremden çok etkilenmiştir.  
845 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 4.948 vatandaşımız yaralanmıştır. 3.395 adet bina ağır hasar görmüştür.  12.939 ev yıkılmış veya ağır hasar görmüştür. Ağır hasarlı veya yıkılmış iş yeri sayısı 2.450'dir. Deprem’de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz.  Dolayısıyla depremi yaşamış vatandaşlarımızın olduğu bir ildeyiz. Bu zor dönemde depremzedelerimizi misafir ederek yanlarında olan tüm Bolu halkına yürekten teşekkür ediyoruz. İl Başkanımızın da ifade ettiği gibi gün dayanışma günü. Dayanışmayla bu süreci atlatacağız.” 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir