KAVGA BÜYÜYOR... BU SEFER BELGELERLE MESLEKİ DİLLE ATIŞTILAR

Bolu Belediyesi olağanüstü meclis toplantısında meclis üyesi Hacer Çınar'ın su şişesi atmasıyla başlayan gerilim Vekil Arzu Aydın ve Başkan Tanju Özcan'ın, Twitter üzerinden atışmalarıyla devam etti.

KAVGA BÜYÜYOR...   BU SEFER BELGELERLE MESLEKİ DİLLE  ATIŞTILAR
23 Şubat 2023

GÜLÜNÇ KOMİK VE AŞAĞILIKSINIZ

Tanju Özcan attığı tweetle meclis konuşmalarının tutanağını yayınlarken;

''Dün söylediğiniz terbiyesizce cümlelerin altında ezilecek misiniz . Buyurun sayın vekil resmî tutanaklanlar ... Buyurun terbiyesizliğin isbatı . Sen de , senin yerine geçmek isteyen de , koltuk yarışına girmek için Tanju Özcan’a saldıran hepiniz gülünç , komik ve aşağılıksınız.'' dedi.

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ

Tanju Özcan attığı tweetle Milletvekili Arzu Aydın'dan cevap gecikmedi.

Tanju Özcan'ın tweetinin altına 9 tane tweetle cevap yazan Arzu Aydın; 

Manipüle Ah @tanjuozcanchp ... yeteneğinle , bizim red oyu kullandığımızı kanıtla sözümüzü bile isteye çarpıtmışsın . O zaman kamuoyu daha net anlasın diyerek tane tane anlatıyor , ilk söylemimizin de arkasında durarak söylüyoruz :

1-Tanju Özcan ; Bolu Belediye Meclis toplantısında -kendi paylaştığı videoda da açıkça belli olan- " kabul edenler " diye sorduktan sonra " etmeyenler " bile diyemeden , yani oylama yapılamadan tamamen kendi niyetiyle karar verip meclisi kapatmıştır .

2 - Oylama el kaldırma usulü ile yapıldığından videoda açıkça görülmektedir ki hiçbir AK Partili Meclis Üyesi ' hayır ' yönünde el kaldırmamıştır . Kaldı ki tekrar ifade ediyoruz , Tanju Özcan " kabul etmeyenler " sorusunu dahi soramamıştır 

3 - Şimdi daha çarpıcı olan ve altını çizdiğimiz yardım meselesine gelince ; depremden 3 gün sonra 09.02.2023 tarihinde toplanan Belediye Meclis Toplantısında alınan kararda açıkça OYBİRLİĞİ ile deprem için ayni ve nakdi yardım yapılması hususunda zaten karar alınmıştır .

 4 - Canı istediği gibi yazılan tutanak değil işte size OYBİRLİĞİ ile alınan kararın resmi belgesi : Dileyenler ebelediye.bolu.bel.tr/web/ guest / 26 linkinden de ulaşabilir , tabii Tanju Özcan kilitlemezse !

5 - Siz Tanju Özcan'ı tanımadığınız için A4 kağıdına geçirdiği tutanağı resmi belge zannedebilirsiniz , ama yine de söyleyelim o tutanak bile eksik , oylama yok ve maalesef bunu da yazmak zorundayız ki el - kol hareketleri A4'e yazılamıyor .

 6 - İdare hukukunda şekil eksikliği yok hükmündedir ve bu oylama Tanju Özcan tarafından tamamen diktatörce yapıldığından zaten İdare Mahkemesine gidecektir .

7 - Azıcık 5393 sayılı Belediye Kanunu ile ilgili bilgisi olan ve tarafsızca konuyu irdeleyen aziz milletimiz ne dediğimizi anlayacaktır . 

8 - Net bir şekilde ifade ediyoruz ki ; hiçbir AK Partili deprem ile ilgili yardım kararına karşı çıkmaz . Hatta bırakın partilileri ; vatanını , milletini ve bayrağını seven kimse karşı çıkmaz . Bunun böyle olduğunu iddia etmek bile amacın ne olduğunu açıkça göstermektedir . 

9 - Tanju Özcan ; sen istediğin kadar yalanına kulp bulmaya , manipülasyon yaparak milletimizi kandırmaya devam edebilirsin , güneş balçıkla sıvanmaz .

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir