TANJU ÖZCAN VE ERKAN KILIÇ ARASINDA YARDIM KAVGASI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, önce 'Askıda Konserve' kampanyası için vatandaşlardan destek istedi, sonrasında ise kampanyanın Bolu Valiliği tarafından tehdit ve şantajla durdurulduğu yönünde tweet attı.

TANJU ÖZCAN VE ERKAN KILIÇ ARASINDA YARDIM KAVGASI
10 Şubat 2023

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve en az 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem sonrası yerel yönetimler arası çatışmaya Bolu'da eklendi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediyeye ait Anabolu Konserve Fabrikasında afet bölgesine gönderilmek üzere tam kapasite olarak konserve üretimi gerçekleştirme talimatı vermesinin ardından, ''Bolu Köroğlu Tarımsal Ürünler Kooparitifi Tarafından işletilen ANA BOLU isimli konserve fabrikasında “deprem bölgeleri“adına ASKIDA KONSERVE uygulaması başlatılmıştır. Desteklerinizi esirgemeyiniz.'' şeklinde tweet atarak vatandaşlardan destek istemişti. Bu tweet'ten kısa süre sonra ''Bolu Köroğlu Kooperatifi tarafından depremzedelerimize göndermek için düzenlenen ”askıda konserve” kampanyası Bolu Valiliğinin tehdit ve talimatları doğrultusunda durdurulmuştur. Sebebini merak eden vatandaşlarımız 0374 215 10 10 ‘u arayarak Bolu Valisi Erkan Kılıç’a sorabilirler'' şeklinde tweet atarak tepkisini dile getirdi.

Köroğlu Kooperatifi'de ''Askıda Konserve' kampanyasının Bolu Valiliğinin talimatıyla durdurulduğunu açıklayarak tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir