GEREDE'NİN TANINMIŞ İŞ İNSANINA SİLAHLI SALDIRI

Gerede'nin tanınmış iş insanlarından olan Cihan Saraç, 14 Burda Avm önünde alkollü olduğu öne sürülen şahsın saldırısına uğrayarak yaralandı.

GEREDE'NİN TANINMIŞ İŞ İNSANINA SİLAHLI SALDIRI
23 Ocak 2023

Olay geçtiğimiz cumartesi akşamı gece saatlerinde, 14 Burda Avm'nin önündeki yolda meydana geldi. Gerede'nin tanınmış iş insanlarından olan Cihan Saraç, daha önce birlikte iş yaptığı öğrenilen Ş.E. tarafından tabancayla ayağından vuruldu. Alkollü olduğu iddia edilen Ş.E. önce telefonla arayarak Cihan Saraç'ı taciz etti, bunun üzerine sinirlenerek, ikamet ettiği evinden çıkıp şahsın bulunduğu olay yerine giden Saraç, alkolün etkisinde olduğu iddia edilen Ş.E. tarafından ayağından vurularak yaralandı. Cihan Saraç, olay yerinden kendi aracıyla hastaneye giderek tedavi altına alındı, saldırgan ise Gerede'de ikamet ettiği evinde yakalanarak, göz altına alındı.

PİŞMANIM NE YAPTIĞIMI BİLMİYORUM

Yaralama olayının ardından gözaltına alınan Ş.E. ifadesinde pişmanlık duyduğunu dile getirerek, ''Gece çok alkollüydüm ne yaptığımı bilmiyordum, çok pişmanım, Cihan Saraç'la bizim aramızda husumet oluşturacak herhangi bir durum olmamıştır'' dediği öğrenildi.

Gerede Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Sarkon A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Ak Parti Gerede Meclis Üyesi olan iş insanı Saraç'ın olayı Gerede'de büyük yankı uyandırdı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir