SUAT GÜNER'DEN TANJU ÖZCAN'A SERT CEVAP

Bolu Ak Parti İl Teşkilatını şikayet eden Tanju Özcan'a Suat Güner'den cevap gecikmedi.

SUAT GÜNER'DEN TANJU ÖZCAN'A SERT CEVAP
14 Ocak 2023

Ak Parti tarafından seçim çalışması için gönderilen aracın parti binası önünde durması, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın radarına takıldı. Tanju Özcan sosyal medyada yaptığı paylaşım ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Bolu Ak Parti İl Teşkilatını şikayet etti. Özcan yaptığı paylaşımda seslenerek, "Sayın Cumhurbaşkanım; Seçilme şansınızın çok az olduğunu bildiğiniz halde gece gündüz azimle çalışıyorsunuz. Çalışsınlar diye Bolu Ak Parti teşkilatına da araç göndermişsiniz ama araç bir haftadır partinin önünde çürüyor. Bilginiz olsun. Bu sefer kaybettirecekler" ifadelerini kullandı. Tanju Özcan'ın yaptığı eleştiriye Bolu Ak Parti İl Başkanı Suat Güner'den cevap gecikmedi.

"AYIK KAFAYLA YAZMANI RİCA EDİYORUM"

Tanju Özcan'ın ifadelerine Bolu Ak Parti İl Başkanı Suat Güner'den cevap gecikmedi. Güner, sosyal medyada yaptığı paylaşımla aracın kullanıldığı fotoğrafları paylaşarak, "Hizmetleri ve duruşlarıyla yükselemeyenler, şovları ile büyümeye çalışssa da küçülmekten kurtulamaz. Eleştiriler bizi hak bildiğimiz yoldan alıkoymaz aksine daha da şevk verir." dedi. Tanju Özcan'ın mesajını ciddiye almadığını söyleyen Suat Güner, "Mesajını ciddiye almıyor, paylaşımlarını ayık kafayla yazmanı rica ediyorum." dedi.

 

Kaynak: www.ozgurbolu.com

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir