VALİ KILIÇ’TAN “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” MESAJI

Bolu Valisi Erkan Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü olması sebebiyle bir mesaj yayımladı. Vali Kılıç, basın mensuplarının sorumluluğunun arttığını belirterek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

VALİ KILIÇ’TAN “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” MESAJI
10 Ocak 2023

“BİLGİYE ULAŞMA YÖNTEMLERİ ÇEŞİTLENMİŞ VE HIZ KAZANMIŞTIR”

Vali Kılıç, basın mensuplarının kamu vicdanının sesi, vatandaşların haber alma özgürlüğünün de en önemli vasıtası olduğunu aktararak, “Kamuoyunu bilgilendirmek, toplumu aydınlatmak, vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşmasında ve bilinçlenmesinde kamu hizmeti sunmak gibi önemli bir misyonu üstlenen ve mesleğin gerektirdiği sorumluluk bilinciyle görevini icra eden tüm basın mensuplarımızı; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Her geçen gün gelişen ve yenilenen teknolojiyle bilgiye ulaşma yöntemleri çeşitlenmiş ve hız kazanmıştır. Bu gelişmelerin ışığında yazılı ve görsel basın başta olmak üzere sosyal medya gibi mecralarda doğru bilgiye güvenilir kaynaktan ulaşma noktasında basın mensuplarının sorumluluğu da artmıştır. Bu mesleği büyük bir özveri ve fedakârlıkla icra etmekte olan değerli basın mensuplarımız; ilkeli yayıncılık anlayışı çerçevesinde olayları eksiksiz, doğru, tarafsız ve insan onuruna saygılı bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırırken kamu vicdanının sesi, vatandaşlarımızın haber alma özgürlüğünün de en önemli vasıtası olmaktadırlar.

“VATANDAŞLARIN DOĞRU HABERE DOĞRU ZAMANDA ULAŞMASINI SAĞLIYORLAR”

Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan basın mensuplarımızın her türlü iklim koşullarında, can ve mal güvenliğinin olmadığı zorlu ve riskli şartlar altında mesai mefhumu gözetmeksizin, vatandaşlarımızın doğru habere doğru zamanda ulaşması için yapmış olduğu önemli hizmetleri ve gayretleri bütün takdirlerin üzerindedir.

Bu duygu ve düşüncelerimle; Bolulu Hemşehrilerimize sunmuş oldukları önemli hizmetlerden dolayı ilimiz basınının güzide temsilcileri başta olmak üzere tüm basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, görevleri esnasında hayatlarını kaybeden gazetecilerimizi rahmetle anıyor, çalışan gazetecilerimize sağlık, afiyet ve başarılar diliyorum.” dedi.

“10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ” MESAJI

“EN DERİN SAYGI VE HÜRMETLERİMİ SUNUYORUM”

Vali Kılıç, ülkenin gelişmesine ve kalkınmasına idarecilerin çok önemli katkıları olduğunu aktararak, “Görev yaptıkları yerlerde devleti temsil eden, kamu hizmetlerinin yürütülmesinde ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasında devletle vatandaşlarımız arasında gönül köprüleri kuran, cennet vatanımızın dört bir köşesinde uhdelerindeki büyük sorumluluk bilinciyle görevlerini lâyıkıyla ifâ eden Mülki İdare Amirliği mensubu idarecilerimize en derin saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında, toplumun ihtiyaçlarının tespit edilerek çözüm üretilmesinde, görev yapılan bölgelerin potansiyelinin çok daha iyi yerlere taşınması için yeni projelerin ve yatırımların icra edilmesinde liderlik vasfıyla vatandaşlarımıza hizmet eden idarecilerimiz devlet yönetiminin değerli yapı taşlarıdır.  Şanlı bayrağımızın dalgalandığı vatan toprağının her noktasında; devletimizin sunduğu hizmetlerden ve imkânlardan bütün vatandaşlarımızın eşit, adil, şeffaf, etkili ve verimli bir şekilde yararlanmasında, devletimizin gücünün, şefkat elinin ve güler yüzünün vatandaşlarımıza hissettirilmesinde en önemli mesuliyetin mülki idare amirlerimize düştüğü muhakkaktır.

“İLETİŞİM BAĞLARININ GÜÇLENMESİNDE KİLİT BİR ROL ÜSTLENMİŞLERDİR”

Bu bağlamda Mülki İdare Amirleri; devletimizin kendilerine tevdi ettiği önemli yükümlülükleri yerine getirirken halkımızın huzur ve güvenliğini, kamu düzenini ve refahını tesis etmenin yanı sıra devlet-millet dayanışmasının, karşılıklı sevgi, güven ve üst düzey iletişim bağlarının güçlenmesinin sağlanmasında da kilit bir rol üstlenmişlerdir. Bu duygu ve düşüncelerimle; görevi başında şehit olanlar başta olmak üzere ebediyete irtihal eden idarecilerimizi rahmetle anıyor, devletimizin bekâsı için mesai mefhumu gözetmeksizin adanmışlıkla ve üstün gayretle aziz milletimizin hizmetinde olan tüm Mülki İdare Amirlerimizin “10 Ocak İdareciler Günü”nü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” Dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir