RASİM ÖZDEMİR’E ÖZEL GÖREV

Bolu Belediyesi Başkan Yardımcılarının yeni görevleri belli olurken, Rasim Özdemir’e özel görev olarak Genel Koordinasyon Sorumluluğu verildi.

RASİM ÖZDEMİR’E ÖZEL GÖREV
3 Ocak 2023

Bolu Belediyesi’nde yeni yılla birlikte değişen başkan yardımcılarının görev ve sorumlulukları belli oldu. 
Ocak ayı belediye meclis toplantısında başkan yardımcısı olarak atandığı duyurulan Sedat Gülener “Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü”nden sorumlu olacak.

Önümüzdeki günlerde milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesi beklenen Asuman Şentürk Tekin’in sorumlu olduğu müdürlükler ise “İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Etüt Proje Müdürlüğü, Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü ve Yapı Kontrol Müdürlüğü” oldu.

Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz, “Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü” sorumluluğunu yürütecek.

Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın’a ise, “Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü ve Atık Su Laboratuvar Birimi” bağlandı.

ÖZDEMİR MÜDÜRLÜK ALMADI

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü olan Rasim Özdemir’ yeni dönemde Başkan Özcan tarafından özel bir görev verildi. Özdemir, Genel Koordinasyon Sorumlusu olarak başkan yardımcılığı görevini yürütecek. Seçim takviminin açıklanmasıyla birlikte CHP’den milletvekili aday adayı olmak için istifa edeceği öğrenilen Özdemir’in kendisine bağlı bir müdürlük almadığı öğrenildi.

BAŞKANA BAĞLI MÜDÜRLÜKLER YENİ YARDIMCIYA
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kendisine bağlı olan “Özel Kalem Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Gelirler Müdürlüğü ve Basın Yayın Birimi” görevlerinin bir kısmını Ahmet Yılmaz’dan boşalan başkan yardımcılığına gelmesi beklenen İYİ Partili Hasan Hakan Alpaslan’a devredeceği öğrenildi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir