TANJU ÖZCAN’IN MAKAMI ÖNÜNDE TAŞKINLIK ÇIKARTAN BIÇAKLI SALDIRGANA GÖZALTI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile görüşmek isteyen ve Özcan’ın makam girişinde taşkınlık çıkaran şahsı polisler engelledi. Üzerinde bıçak bulunan H.H gözaltına alındı.

27 Aralık 2022

Olay, 11:30 sıralarında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın makam girişinde meydana geldi. Tanju Özcan ile görüşmek isteyen H.H, Özcan’ın makam girişinde koruma polisiyle tartıştı. Taşkınlık çıkaran ve üzerinde bıçak bulunduğu tespit edilen H.H, polis ekiplerince gözaltına alındı. Şahsın Bolu’da pazarcılık yaptığı ve zabıtalarla yaşadığı bir problem nedeniyle Özcan ile görüşmek istediği öğrenildi.

“BU TEHDİTLERE BOYUN EĞMEM”

Yaşanan olayın ardından basın açıklamasında bulunan Tanju Özcan, “Makam odama kimliği belirsiz bir şahıs gelerek bağırmış, çağırmış ve arkadaşlarımı tehdit etmiş. Daha sonra polis tarafından gözaltına alındı. Bana yönelik tehditler artmıştı. Özellikle PKK ve onun uzantıları tarafından uzun süredir tehditler alıyordum. Bu sebeple bir süredir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından makamımın önüne koruma polisi tahsis edilmişti. Burada 500 kişi çalışıyor. Elinde biri bıçakla geliyor ve tehditler savuruyor. Bu durumdan çalışan arkadaşlarımız da etkilendi. Ben tehditlere boyun eğmem. Ama belediye çalışanlarıma bir zarar gelirse o kişi ve kişilerin dünyayı başlarına yıkarım. Güvenlik konusunda iyi değiliz. İnsanlar bize kolay ulaşması adına güvenliği sıkı tutmadık ama bundan sonra sıkı güvenlik tedbirleri alacağız. Yaşanan son olayı emniyet yetkilileri tüm detaylarıyla araştırıyor. 3-5 çapulcunun bizi tehdit etmesi çok önemli değil.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir