İSA SAYIN'DAN TANJU ÖZCAN'A KALDIRIM TEPKİSİ

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve fen işleri ekibinin çalışmalarını eleştirerek; “Tanju Özcan ve ekibinin kaldırım mühendisi dahi olacak kabiliyeti maalesef yok. " dedi.

İSA SAYIN'DAN TANJU ÖZCAN'A KALDIRIM TEPKİSİ
5 Aralık 2022

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen kaldırım yenileme çalışmaları kapsamında her mahallede farklı bir uygulama söz konusu. Kimi mahallelerde kaldırımlar için beton baskı yöntemi, kimi mahallerde parke taşı ve kaldırımlar için asfalt baskı yöntemi uygulanıyor.

Bolu belediyesinin birçok cadde ve sokakta yol, kaldırım çalışmaları devam ederken sosyal medya hesabından görsel paylaşımları gördüğü eksikliklerle ağır bir dille ifade eden Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, başkan Tanju Özcan ve ekibine yüklendi.

“BASIN AÇIKLAMAMIZI BEKLEYİN!”

Sayın, yakında bir basın açıklaması yapacaklarına işaret ederek; “Bir baltaya sap olamayan insanlar için kullanılan bir deyim vardır; 'Kaldırım mühendisi' diye. Tanju Özcan ve ekibinin kaldırım mühendisi dahi olacak kabiliyeti maalesef yok. Bir belediye düşünün ki her el attığı yeri kötü imalat ile pisletsin. Basın açıklamamızı bekleyin.” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.