BOLU'NUN BİTÜMLERİ DÜZCEYE Mİ GÖNDERİLDİ?

Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yeniçağa, Dörtdivan, Seben ve Karacasu’ya bakanlık tarafından verilen bitümlerin Düzce’ye gönderilmesine tepki göstererek, “Bu kararı kim aldırdıysa, bitümleri kim peşkeş çektiyse onu Bolu’ya ihanet etmekle suçluyorum” dedi.

BOLU'NUN BİTÜMLERİ DÜZCEYE Mİ GÖNDERİLDİ?
2 Aralık 2022

Bolu’nun Seben, Dörtdivan, Yeniçağa ilçeleri ile Karacasu beldesine bakanlık tarafından verilen ve depoları olmadığı için uzun yıllardır Bolu Belediyesi’ne ait depolarında muhafaza edilen bitümler bu kez Düzce’ye gönderildi. Bitümlerin talimatla Düzce’ye gönderilmesine tepki gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, konuyu Aralık ayı meclis toplantısına taşıdı.

“HAİN OLARAK SUÇLUYORUM”

Meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümü öncesinde konuşan Başkan Özcan, “Garip bir şey oldu.  Bakanlık küçük ilçelere bütün veriyor. Bu güzel. Hatta belediye başkanı AK Partiliyse yüzde 50, MHP’liyse 100 veriyor. CHP’lilere de bu sene ilk kez 100 verdiler. Bunlar depoları olmadığı için uzun yıllardır Bolu Belediyesinin deposuna geliyordu. Bu sefer Seben’in, Dörtdivan’ın, Yeniçağa’nın ve Karacasu’nun bitümünü Düzce’deki depoya götürmüşler. Talimat bir yerlerden gelmiş. Eski belediye başkanı bu hain lafını çok sık kullanırdı. Hain demek hafif bir laf değil. Bu kararı kim aldırdıysa, bitümleri kim peşkeş çektiyse onu Bolu’ya ihanet etmekle suçluyorum. Hain olarak suçluyorum. Bunu yapan çıksın” dedi.

“BİTÜMLERE ÇÖKTÜNÜZ”

İlçelerin Düzce’ye giden bitümlerinin geri dönmeyeceğini ifade eden Özcan, “Düzce’den asfalta dönüşüp Seben’e gider mi? Allah akıl versin. Sırf muhalefet olmak, Bolu Belediyesi Dörtdivan’da asfalt yapmıyor dedirtmek için bunlara tevessül eden o küçük beyinliler kimse çıksın ortaya. O talimatı bu belediye başkanlarına kim verdi? Seben’e verilmiş bitüm bir daha Seben’e dönmeyecek. Dörtdivan’a dönmeyecek. Yeniçağa’ya, Karacasu’ya dönmeyecek. Siz adamların bitümüne çöktünüz. Kendi hemşerilerinizin bitümüne çöktünüz” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir