HİGHWAY OUTLET’TE DOLAR HIRSIZLIĞI

Bolu’da HighWay Alışveriş Merkezi’nde bir vatandaşa ait 8 bin dolar parayı çalan Gürcistan uyruklu iki şahıs jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

HİGHWAY OUTLET’TE DOLAR HIRSIZLIĞI
1 Aralık 2022

Olay, Bolu’nun en büyük alışveriş merkezlerinden HighWay AVM’de meydana geldi. Alışverişe giden M.Y, yanında bulunan 8 bin dolar paranın çalındığını fark etti. Durumu jandarma ekiplerine bildiren mağdur M.Y’nin yardımına Jandarma Suç Araştırma Timi yetişti. Alışveriş merkezinde yapılan ayrıntılı ve titiz çalışmalar sonucunda Jandarma ekipleri olayın faillerini tespit etti. WGS84SJ Gürcistan plakalı araçla AVM’ye geldikleri tespit edilen J.G. ve T.G. isimli şüpheliler kıskıvrak ekipler tarafından yakalandı. Gürcistan uyruklu şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. 8 bin dolar parayı çalan hırsızlar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak jandarma ekipleri tarafından cezaevine sevk edildi.

AVM YÖNETİMİ BU DURUMA NE DİYECEK?

Daha önceden de birçok hırsızlık olayının yaşandığı AVM'de güvenlik zafiyeti karşısında yönetim sessizliğini koruyor. AVM yönetiminin hırsızlık olayı ile ilgili ne açıklama yapacağı merak konusu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir