BOLU GAZEL GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Bolu Gazel Gençlik ve Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Mevcut Başkan Sıdıka Kilitçi yeniden başkanlığa seçildi.

BOLU GAZEL GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ
29 Kasım 2022

Haber: Funda Çevik

Bolu’da, her yaş ve meslek grubundan katılımcılarıyla halk danslarının icra edilmesi amacıyla kurulan Bolu Gazel Gençlik ve Spor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Derneğin mevcut başkanı Sıdıka Kilitçi yeniden başkanlığa seçildi.

Sıdıka Kilitçi, yaptığı açıklamada, “Halk danslarına gönül veren biri olarak yöresel halk oyunlarını gelecek nesillere aktarmayı bir görev edindik. Kulübümüze her meslek ve yaş gurubundan katılımcıları kabul edip halk oyunlarını öğretiyoruz. İster ev hanımı olsun ister emekli isterse çalışan olsun, Üniversite öğrencisinden anaokulu öğrencisine kadar öğrencilerle de çalışıyoruz. Gençlik ve spor müdürlüğüne bağlı olan kulübümüzü daha iyi noktalara getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yolda bize destek olan tüm kurumlara ve çok kıymetli katılımcılara teşekkür ediyorum. Halk danslarına gönül veren herkesi çalışmalarımıza bekliyoruz” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir