İYİ PARTİ'DE MURAT GÜLER YENİDEN BAŞKAN

İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Kongrede 203 oy alan Murat Güler yeniden Merkez İlçe Başkanı seçildi.

İYİ PARTİ'DE MURAT GÜLER YENİDEN BAŞKAN
26 Kasım 2022

İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi Köroğlu Kongre ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu kongreye İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Fuat Yıldırım, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, il ve ilçe yöneticileri ile üyeleri, diğer parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Kongrede Murat Güler ve Murat Yerlikaya başkanlık için yarıştı. 372 delegenin oy kullandığı kongrede 206 oy alan Murat Güler, yeniden başkanlığa seçildi. 3 oyun geçersiz sayıldığı kongrede Murat Yerlikaya ise 163 oy aldı.

Murat Güler’in yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor;

Abdullah Keskin, Asrin Aköz, Aytül Çetin, Özmen, Bahadır Tandoğan, Barış Dişli, Celal Yıldırım, Derya Koltan, Engin Öztürk, Erdal Kalaycı, Ertürk Gök, Fadime Gülen, Gülfikar Akman, Gülsemin Yurtseven, Hasan Hakan Alpaslan, Hulusi Özay, Hüseyin Macit Özkalem, İsmail Karakanlı, Mehmet Emin Demirel, Mehmet Eratlı, Metin Erdoğar, Neşe Alagöz, Muzaffer Gündüz, Nizamettin Gençler, Nurhan Körpe, Nurşen Üçtaş, Özcan Gökdemir, Selçuk Zorlu, Serap Demirel, Suat Orhan, Şadi Avcı, Ümit Kabasakal, Yıldırım Soner Akdaş.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir