SUAT GÜNER’DEN ALAADDİN YILMAZ AÇIKLAMASI

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu’da hem genel hemde yerel seçimlerde ismi adaylık için geçen Alaaddin Yılmaz ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Vatandaşlarımızla konuşuyoruz. Alaaddin Yılmaz’ı mumla aradıklarını söylüyorlar.” dedi.

SUAT GÜNER’DEN ALAADDİN YILMAZ AÇIKLAMASI
1 Kasım 2022

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, önümüzdeki yıl yapılacak genel seçimler ile yerel seçimlerde adaylık için ismi geçen partisinin eski Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile ilgili özel açıklamalarda bulundu. Yılmaz’ın kimselerin olmadığı dönemde Erdemliler Hareketi ile siyasi sorumluluk üstlendiğini hatırlatan Güner, “Partinin bir çok kademesinde görev yapmış ve tecrübesinden her zaman istifade edeceğimiz bir büyüğümüz kendisi. Her zaman sokaklarda vatandaşlarla esnaflarla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızla konuşuyoruz. Alaaddin Yılmaz’ı mumla aradıklarını söylüyorlar. Eğer sayın cumhurbaşkanımız ‘Seni burada görmek istiyorum’ derse nerede görmek istiyorsa orada olur.  Alaaddin Yılmaz ‘Ben varım’ demez. Eğer Alaaddin Yılmaz’a genelde yada yerelde bir görev verilecekse buna sayın Cumhurbaşkanımız karar verir” diye konuştu.

“NURETTİN DOĞANAY İLE ARAMIZDA SORUN YOK”

Güner, partisinin eski il başkanı Nurettin Doğanay ile aralarında sorunlar olduğuna ilişkin iddiaları da yanıtlayarak, şunları söyledi: “Nurettin Doğanay ile hiç bir sorunumuz kırgınlığımız yok. Gençlik ve Spor Bakanımızın Şehir Buluşmaları programında AK Parti teşkilatlarıyla bir araya geldik. Nurettin Doğanay’da toplantıya katıldı. Hem 20 yılı değerlendirdik hem de gelecekte yapılan çalışmaları değerlendirdik”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.