GÖLKÖY'DE TANIŞMA PİKNİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Abant İzzet Baysal Üniversitesi bünyesindeki Demokratik Vatandaşlık Eğitimi Topluluğu (DVET), Bolpati Topluluğu, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Topluluğu öğrencileri, Cumhuriyet Bayramı öncesinde Gölköy'de tanışma pikniği gerçekleştirdi.

GÖLKÖY'DE TANIŞMA PİKNİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİLER
29 Ekim 2022

Etkinliğe katılan DVET danışmanı öğretim üyesi Dr. Gökhan Önal: "Üniversite öğrencilerimizin çevre konusundaki duyarlılığı ve göl etrafında gerçekleştirilen çöp toplama etkinliği, Bolu'muzda doğanın korunması ve çevre temizliği için umut verici. Gölköy'de pikniğe gelen şehir sakinleri de doğayı koruma konusunda aynı özeni göstermeli" ifadelerini kullandı. 

Bolpati Topluluğu başkanı Dudu Ok: "Doğa onu koruyanı sever. Biz insan olarak doğayı ve hayvanları korumalıyız. Bugün duyarlı öğrenciler olarak Gölköy çevresinde temizlik yapmak bizi mutlu etti. Unutmayalım doğa bizim evimiz!" dedi. 

Demokratik Vatandaşlık Eğitimi Topluluğu başkanı Kübra Acar ise "Doğa bizlere sunulan bir hediyedir. Onu korumak bizim görevimiz. Etkinliğimizde bunu göstermeye ve anlatmaya çalıştık" ifadelerini kullandı. 

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Topluluğu başkanı Gizem Nur Konuş "Doğa bizim yaşam alanımız. Yaşam alanlarımıza sahip çıkalım. Fiziksel aktivite yaparken etrafı da daha yaşanabilir kılalım" diye belirtti.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir