YENİDEN REFAH’TA FARUK BAYRAKDAR GÜVEN TAZELEDİ

Yeniden Refah Partisi Bolu Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Faruk Bayrakdar güven tazeleyerek yeniden Merkez İlçe Başkanı oldu.

YENİDEN REFAH’TA FARUK BAYRAKDAR GÜVEN TAZELEDİ
25 Ekim 2022

Yeniden Refah Partisi Bolu Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi yapıldı. Bolu Elektrik ve İnşaat Sanatkarlar Odası’nda yapılan kongreye partinin tüm ana kademe yöneticileri ve partililer katıldı. Yapılan kongrede mevcut başkan Fatih Bayrakdar güven tazeleyerek Yeniden Refah Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanlığı görevini sürdürdü.

"BOLU'YU YÖNETMEYE HAZIRIZ"

Fatih Bayrakdar, kongre sonrası yayımladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi; “Gerçekleştirdiğimiz Bolu Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi'nde güven tazeleyerek tekrar başkan seçilmiş bulunmaktayım. Bizleri bu göreve layık gören başta delegelerimiz ve il yönetimimiz olmak üzere tüm dava kardeşlerime teşekkürü borç bilirim. Bir diğer teşekkürüm ise kongremize katılım sağlayan; Bolu İl Başkanımız Sadettin Baskın'a, Düzce İl Başkanımız Nezir Merttürk'e, TDP Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz'a, TDP İl Başkanı'na; Gerede, Yeniçağa, Göynük, Seben, Mengen İlçe Başkanlarımıza; STK temsilcilerine, YSK ve emniyet mensuplarına, gençlik kollarımıza, hanım kollarımıza; uzaktan yakından gelen tüm misafirlere. Bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmadınız, Allah razı olsun. Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın, ‘Önümüzdeki yıllarda bütün dünyada en gür sada, hakkın ve hakka inananların olacaktır.’ sözü doğrultusunda Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde hakkı hakim kılmak için çalışmalarımızı var gücümüzle sürdürüyoruz.

Kongredeki konuşmamda da belirttiğim gibi; Bolu'da dolaşılmadık mahalle, sokak, ev kalmayıncaya, sıkılmadık el bırakılmayıncaya ve en önemlisi ise Bolu'da bir tek yardıma muhtaç kişi bırakılmayıncayana kadar çalışacağız. Güzel Bolu'muzu her iki kirli görüşünde zulmü altında bırakmayacağız. Bolululara peşkeş çekmelerine izin vermeyeceğiz. Bolu'yu yönetmeye, dünyayı değiştirmeye hazır olduğumuzu gür bir sâdayla tekrardan belirtiyor hayırlı ve sağlıklı günler diliyorum. Benimle birlikte seçilen yeni yönetimimize de Cenab-ı Allah'tan hayırlı görevler diliyorum.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir