AK PARTİLİ İSİMLERDEN FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON HASTANESİ MÜJDESİ

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu'da yapılması planlanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’in 700 gün içerisinde tamamlanacağını müjdeledi.

AK PARTİLİ İSİMLERDEN FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON HASTANESİ MÜJDESİ
12 Ekim 2022

AK Parti iktidarı ile sağlık, spor ve turizm kenti olma yolunda büyük aşama kateden Bolu’ya yeni bir eser daha kazandırılıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde yapılması planlanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne ilişkin kritik bir süreç daha tamamlandı. Bolu’ya ve çevre illerimize hizmet verecek olan 250 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Söz konusu ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanmasının ardından 700 iş günü içerisinden hastane tamamlanarak hizmete açılacak.

SUAT GÜNER: BOLU BÖLGENİN SAĞLIK ÜSSÜ HALİNE GELDİ

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Çevre illerimiz başta olmak üzere ülkemizin dört bir tarafından vatandaşlarımız, Bolu’muzdaki üniversite hastanemiz, devlet hastanelerimiz ve fizik tedavi hastanelerimize tedavi olmak ve sağlıklarına kavuşmak için başvuruyor. Her gün binlerce kişi ilimizde hastalıklarına şifa bulurken Bolu, deyim yerindeyse adeta bölgenin sağlık üssü haline geldi. Bu anlamda büyük ihtiyaç duyulan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin ihalesinin tamamlanması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu büyük eseri ilimize kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni hastanemiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ARZU AYDIN: KAPASİTESİ 300 YATAĞA KADAR ÇIKARILABİLECEK

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ise,  “Uzun zamandır takip ettiğimiz 250 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizin ihalesi gerçekleştiği için son derece mutluyuz. İnşallah süreç aksaklık olmadan yolunda gider ve sağlık turizmi açısından önem teşkil eden bu proje ilimizde hızlı bir şekilde hayata geçer. 300 yatağa kadar çıkarılabilecek şekilde yapılacak hastanemizin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyor,  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

FEHMİ KÜPÇÜ: HASTA KABULÜNDE BÜYÜK ARTIŞ VAR

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü de, “Bolu’da mevcut 2 adet olarak bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanelerinin mevcut yatak kapasitesi yaklaşık 350 olarak hizmet vermektedir. Öncelikle Bolu’da son yıllarda sağlık turizm olarak hasta kabulünde artış görünmektedir. Bu sebeplerden dolayı her iki hastanenin yatak kapasitesi gelen hasta başvurusuna yetişememektedir. Bu nedenle 350 yatak kapasitemize 250 yataklı yeni fizik tedavi hastanemizi Bolu’ya kavuşturuyoruz. Bolulu hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ederken, Cumhurbaşkanımıza ve Sağlık Bakanımıza destekleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir