AHMET KURT, SİYASETÇİLERLE SAHAYA İNDİ

Bolu’da CHP’den milletvekili aday adaylığı için yola çıkan Ahmet Kurt, Doğru Yol ve Demokrat Parti saflarında uzun yıllar siyaset sahnesinde yer alan Adem Gümüş ve MHP’nin Bolu’daki önemli isimlerinden Ercan Üsküp ile birlikte sahaya indi.

AHMET KURT, SİYASETÇİLERLE SAHAYA İNDİ
11 Ekim 2022

Önümüzdeki yıl yapılacak genel seçimlerde Bolu’da CHP’den aday adayı olmak için yola çıkan Ahmet Kurt,  Doğru Yol ve Demokrat Parti saflarında uzun yıllar siyaset sahnesinde yer alan Adem Gümüş ve MHP’nin Bolu’daki önemli isimlerinden Ercan Üsküp ile birlikte kentte bin 100 üyesi ile en fazla üyeye sahip olan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret etti. Kurt, oda başkanı Orhan Fırat’a çiçek hediye etti. Kurt’a siyaset sahnesinde başarılar dileyen Fırat, şoför esnafının yaşadığı sıkıntıları dile getirerek son dönemde gelen icralara tepki gösterdi. Son zamanlarda akaryakıta gelen zamların şoför esnafının belini büktüğünü vurgulayan Fırat, “Bir kamyonun deposu 10 bin TL’ye dolar hale geldi. Şoför esnafı bu zamlarla ayakta kalmaya çalışıyor. Birde bu sıkıntılara rağmen gelen cezalar ve icralar üyelerimizi daha da zor duruma düşürüyor” diye konuştu.

Şoför esnafının sıkıntılarını bildiklerinin altını çizen Kurt, “AK Parti Yolsuzlukla, Yasaklarla, Yoksullukla mücadele diyerek geldiler. Ama şu an geldiğimiz noktada yolsuzluk, yasaklar ve yoksulluğu kendileri yarattılar. Ekonomik anlamda tüm vatandaşlarımız gibi şoför esnafımız da zor durumda. CHP iktidar olduğunda şoför esnafımızın sorunlarını da biz çözeceğiz. AK Parti şuan en çok CHP’yi yıpratmak istiyor. Cumhuriyetin son kalesi CHP’dir ve AK Parti bunu çok iyi biliyor. Bu nedenle bu hükümet önümüzdeki seçimi kaybederek gidecektir” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir