TANJU ÖZCAN İSVEÇ'E UÇTU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, en yakınındaki isimlerden olan Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ile birlikte İsveç’e gitti. Başkan Özcan’ın yokluğunda yerine Belediye Meclis üyesi Ekrem Serin vekalet edecek.

TANJU ÖZCAN İSVEÇ'E UÇTU
20 Eylül 2022

Kesin ihraç istemiyle CHP Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 24 Eylül’de hakkında açıklanacak karara sayılı günler kala yurt dışına çıktı. Başkan Özcan’a yurt dışındaki programında en yakınındaki isimlerden olan Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir eşlik edecek. Başkan Özcan ve Özdemir’in 4 gün boyunca İsveç’te olacakları öğrenildi. Başkan Özcan’ın yurt dışına gitmesinin ardından yerine Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Ekrem Serin’i bıraktı. Başkan Özcan’ın yokluğunda yerine 4 gün boyunca Serin vekalet edecek.

Başkan Özcan'ın yurtdışına çıkması ile ilgili Bolu Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada; “Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere bugün İsveç’in başkenti Stockholm’e gitmiştir. 4 gün boyunca Stockholm şehrinde şehircilik ve yerel yönetimler başta olmak üzere bazı alanlarda inceleme yapacak ve çeşitli görüşmeler gerçekleştirecek olan Tanju Mzcan, yurda 23 Eylül’de dönecektir.” denildi.

1 yorum yapılmış

  • Vatandaş20 Eylül 2022 - 21:05
    Yenilenebilir Enerji ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere gittiğini düşünüyorum. Başkan sadece mantar üretmeyecek anlaşılan.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir