SAVAŞ ABAK YÖNETİMİNDEKİ BOLUSPOR'DA TESİSLER TAMAMEN YENİLENDİ

Boluspor Başkanı Savaş Abak, kulüp tesis binalarının antrenman sahasından odalarına kadar baştan aşağı yenilendiğini belirterek yapılan tüm masrafları yönetim kurulu üyelerinin ceplerinden karşıladığını ve masrafları kulübe yansıtmadıklarını açıkladı.

SAVAŞ ABAK YÖNETİMİNDEKİ BOLUSPOR'DA TESİSLER TAMAMEN YENİLENDİ
8 Eylül 2022

Boluspor Başkanı Savaş Abak, Mayıs ayında göreve geldikten sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptıkları çalışmaları düzenlediği basın toplantısında anlattı. Boluspor tesislerinde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Abak, A göreve geldiklerinde A takım tesislerinde fiziksel olarak büyük sıkıntılar olduğunun altını çizerek, “İlk iş olarak A takım binasının yaklaşık 2 bin metrekare çatısı komple değişti, değiştirmek zorundaydık. Futbolcuların kaldığı odaların büyük kısmının tavanları akmış, odalar rutubet içindeydi. Odalarda yer zemininde bulunan halıfleksler komple kaldırıldı. Bin metrekare kadar laminat parke ile kaplandı. Tüm odaların yatakları, çarşafları, TV üniteleri, elektrik, tesisat, banyo, tuvalet, perdeleri ile odaların ne ihtiyacı var ise tamamen yenilendi. Yenileme çalışmaları toplamda 12,5 milyon TL'ye maloldu.” diye konuştu.

"BUZU BİLE OTELLERDEN ALMAK ZORUNDA KALIYORDUK"

Boluspor tesislerinde futbolcuların en önemli ihtiyaçlarından olan buz makinesinin dahi olmadığına dikkat çeken Abak, şunları söyledi:

“Mutfakta eksik olan yaklaşık 200 bin TL’ye ilave eksi 18’lik büyük bir dolap yapıldı. Mutfak için gerekli olan havalandırma sistemi, raflar ve mutfak kısmının ihtiyacı olan malzemeler yenilendi.  Mutfak bölümünün de bir eksiği kalmadı.  Futbolcular için önemli bir ihtiyaç olan 2 tane buz makinesi alındı Buz yapma makinemiz yokken otellere her gün araç gönderip buz alınıyordu.”

FUTBOLCULARIN ZAMAN GEÇİREBİLECEĞİ ALAN YAPILIYOR

Başkan Abak, futbolcular için tesisin dış alanında zaman geçirebilecekleri bir alan inşa ettiklerini de ifade ederek, “İkinci antrenman sahasını tekrar faaliyete geçirmek için caba harcıyoruz.Saha yanmış ve kullanılmaz durumdaydı. 60-70 tır toprak ve kum ilavesi yapıldı. Sahaya gerekli ekimler, topraklama ve çimleme işlemleri yapıldı. Umut ediyorum ki  1-2 ay sonra saha da antrenman yapabileceğiz. Ayrıca A Takım binasının bulunduğu alanda, dış bölgede futbolcuların zaman geçirebileceği, birlikte oturup birlikte hareket edecekleri bir peyzaj işine başladık. Yani kısacası A Takım binası Boluspor kulübüne yakışır, profesyonel bir hale getirmeye gayret gösteriyoruz.” diye konuştu.

ALT YAPI TESİSLERİ DE YENİLENİYOR

Boluspor’un alt yapı tesislerinde de tadilat çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Abak, açıklamalarına şöyle devam etti: “A Takım binasına ne yapıldı ise aynısı alt yapı tesislerine yapmaya gayret gösteriyoruz.Alt yapı tesislerinde mevcut çatı, yer zeminleri,  kapılar, yataklar, mutfak, odalar, banyolar, duş ve tuvaletlerin seramikleri,  giriş kısmı aklınıza gelecek her şey yeniden yapılıyor.  Bu anlattıklarım tesisler ile ilgili fiziksel olarak yapılan işler. Söylemeye gerek duymadığım bir sürü eksik giderildi tadilatlar yapıldı. Halı sahalarımız fiziksel olarak çok kötü durumdaydı. Yeni bir işletmeci ile çehresini komple değiştirerek kulübümüze yakışır hale getirdik. Üç ay içerisinde yapılan bu işler, Yönetim Kurulundaki arkadaşların özverili çalışması ile gerçekleşti, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bu masrafları bizlerde kulübümüze de yansıtmadık. Tüm masrafları yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ceplerinden karşıladılar. “

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir