ARZU AYDIN, TANJU ÖZCAN'A "BRE ÇAPSIZ, BRE DENSİZ" DEDİ

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik söylemlerine tepki göstererek, “Bre çapsız, bre densiz, bre hadsiz sen kim Reis’i ağlatmak kim!” dedi.

ARZU AYDIN, TANJU ÖZCAN'A "BRE ÇAPSIZ, BRE DENSİZ" DEDİ
26 Ağustos 2022

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı televizyon programında, en büyük isteğinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kaybettiğini ve makamını ağlayarak terk ettiğini görmek olduğunu ifade etti.

“KÜÇÜCÜK BOLU’YU YÖNETMEKTEN ACİZ”

Özcan’ın söylemlerine AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Aydın, Özcan’ın Bolu’yu yönetmekten aciz olduğunu ifade ederek, “Bolca ırkçılık yapıp araya milliyetçilik sıkıştıran, seçim vakti Kuran koyup, sen çekil ben Cumhurbaşkanı olayım derken en büyük hayalim dediği CHP Genel Başkanlığına selam çakan, küçücük Bolu’yu yönetmekten aciz bir şahsın hezeyanlarına dün akşam bir kez daha şahit olduk” dedi.

“BOLU’YA MUSALLAT OLAN MALUM ŞAHIS!”

Aydın, Özcan’a, “hadsiz” diyerek, “Bolu’ya musallat olan malum şahıs Tanju Özcan’ın hayallerinden bir diğeri de Cumhurbaşkanımızın seçimi kaybedip Külliyeden ağlayarak çıktığını ve yargılandığını görmekmiş. Bre çapsız, bre densiz, bre hadsiz sen kim Reis’i ağlatmak kim! Sen bu kafayla devam ettikçe bırak Türkiye’yi mazlum coğrafyadaki tüm insanlığın gözyaşlarında boğulacaksın!” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış

  • Bolulu26 Ağustos 2022 - 22:57
    Sayın Aydın Belediye başkanına söylemiş olduğunuz boluya musallat olmaus diye hitap ettiğiniz bolu halkının sectigi bir ilin belediye başkanı dir. Bu laflariniz Bolu halkına söylenmiş sayarım lütfen sözlerinizi tartarak Söyleyiniz bolu belediyesini kaybetmeyi hala sindirememissiniz. Bu laflar sizin 2023 deki seçimlerde ki kaybetmenin belirtisi ve ne yapacağınızı ne söyleyeceğiniz sasiriyorsunuz Sizi bir gafa düşmüştür diye tahmin ediyorum.
    %100   (Toplam 4 oy kullanıldı.)
  • Ali koc8 Eylül 2022 - 10:45
    Sade konuşuyorsun.icraat yok

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir