KÖROĞLU KOŞUSUNUN 7'NCİSİ GERÇEKLEŞTİ

Ünlü halk ozanı ve halk kahramanı Köroğlu anısına bu yıl 7’ncisi düzenlenen Köroğlu Koşusu, Ankara 75. Yıl Hipodromu’nda gerçekleşti. 6 İngiliz safkanın yarıştığı koşunun galibi 1 numaralı ‘Quemiada Grande’ oldu.

KÖROĞLU KOŞUSUNUN 7'NCİSİ GERÇEKLEŞTİ
17 Ağustos 2022

Bolu Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü’nün (TJK) destekleriyle, Ankara 75. Yıl Hipodromu’nda ünlü halk ozanı ve halk kahramanı Köroğlu anısına bu yıl 7’nci kez düzenlenen Köroğlu Koşusu, Salı (bugün) günü gerçekleşti.

6 İngiliz safkan birincilik için yarıştı

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışın kazananı Hüseyin Nafiz Şengül’ün antrenörlüğünü yaptığı, jokey G. Kocakaya’nın idaresindeki ‘Quemiada Grande’ oldu. Koşuda ikincilik ‘Grey Kurt’un olurken, Hunting üçüncü sırada kendine yer buldu.

Yarışın ardından gerçekleştirilen ödül töreninde, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir kazanan safkanın sahibi adına Ankara 75’inci yıl Hipodrom Müdürü Özgür Kaya’ya kristal şilt verdi. Törene Bolu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ergin Yönet ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert de katıldı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir