CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MEKTUBUNU ESNAF VE VATANDAŞA DAĞITTILAR

AK Parti Bolu İl Başkanlığı, AK Parti’nin 21. Kuruluş Yıldönümü programı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla gönderilen mektupları esnafa ve vatandaşlara dağıttı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MEKTUBUNU ESNAF VE VATANDAŞA DAĞITTILAR
16 Ağustos 2022

AK Parti’nin 21. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından vatandaş ve esnaf ziyareti yapıldı. Ziyaretlere AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü,  İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, önceki dönem Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, AK Partinin il ve ilçe teşkilatları ve üyeleri katıldı.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı AK Parti’nin kuruluşunun 21’inci yıl dönümü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi. Program kapsamında ilk olarak Yumrukaya Mevkii’nde Hatıra Ormanı oluşturuldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MEKTUBUNU DAĞITTILAR

Etkinlikler çerçevesinde ikinci olarak AK Parti İl Başkanlığından başlayarak İzzet Baysal Caddesi boyunca Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara hitaben yazdığı mektubunu esnaflara ve vatandaşlara dağıttılar.

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ve beraberindekiler kent meydanında AK Parti’nin 21 yıllık serüvenini anlatan resim sergisi gezerek bilgi aldılar.

Kent meydanındaki son etkinlikte Muharrem ayı ve AK Parti’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla aşure ikram edildi.  Çocuklara kalem ve balon hediye edildi.

“AK SEVDA İLE DAHA NİCE YILLARA”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, “21 yıldır olduğu gibi her an, her saniye milletimizle beraberiz. AK Parti’mizin doğum gününde İl Teşkilatımızın düzenlediği BirOlduk21Olduk programı kapsamında Yumrukaya mevkiinde fidan dikimi gerçekleştirdik. İzzet Baysal Cadde’mizde, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın mektubunu kıymetli hemşehrilerimize ilettik. Ardından Kent Meydanı’nda aşure ikramında bulunarak vatandaşlarımızla hasbihal ettik. AK sevda ile daha nice yıllara” ifadelerini kullandı.

“MİLLETİMİZİN DESTEĞİ VE DUASIYLA NİCE UZUN YILLARA”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner de etkinlikler sonrası şu açıklamalarda bulundu; “Ülkemize ve Milletimize Hizmet Yolunda Güçlü Adımlarla Yürüyen AK Parti’mizin 21.Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Yumrukaya Mevkii’nde Hatıra Ormanı oluşturduk. AK Parti’mizin 21 yıllık serüvenini anlatan resim sergimizi hemşehrilerimiz ile birlikte gezdik. Hemşehrilerimize aşure ikramında bulunduk, çocuklarımıza kalem ve balon hediye ettik. Milletimizin desteği ve duasıyla nice uzun yıllara.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir