Türk Kızılay Genel Müdürü Altan'dan Bolu ziyareti

Türk Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan ve Kızılay Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı, Bolu Valisi Erkan Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Türk Kızılay Genel Müdürü Altan'dan Bolu ziyareti
12 Ağustos 2022

Kızılay Bolu Şubesi ekibine, Türk Kızılay Genel Merkezi'nce hazırlanan 'Afetlere Hazırlık ve Müdahale Eğitimi' verildi. 30 kişiden oluşan ekip Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında Türk Kızılay'ın rolü, afetler, risk azaltma, olası afet senaryoları, afetlerde beslenme gibi konularda eğitilerek, bilgilendirildi. Türk Kızılay'ın, yereldeki bu eğitimlerle hem profesyonel ekibi hem de gönüllüleri ile birlikte oluşturulacak yerel afit timleri ile ülke genelinde daha hızlı ve profesyonel şekilde hareket edebilmesi hedefleniyor.

Türk Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan, Bolu'da bu eğitimi alan ekibi Kızılay Bolu Şubesi Yerel Afet Deposu’nda ziyaret etti.  Altan, verilen eğitimler sayesinde olası afetlerde yerel düzeyde profesyonel ekiplerin ve operasyonların yapılabileceğini söyledi. Altan, çeşitli yıllarda çeşitli yerlerde müdahalede bulunulan afetleri hatırlatarak eğitimin önemine dikkat çekti; Kızılay Bolu Şube Yönetim Kurulu ile personel ve gönüllüleri tebrik etti.

Altan, daha sonra Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı ile birlikte Bolu Valisi Erkan Kılıç'ı makamında ziyaret etti. Altan, Vali Kılıç'a ülke genelinde Türk Kızılay ve yerelde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir