4 BİN VATANDAŞA HER AY 2 BİN TL YARDIM YAPILACAK

Bolu Belediye Meclisinde CHP grubu tarafından kentteki ihtiyaç sahibi 4 bin vatandaşa her ay 2 bin TL yardım yapılmasını öngören önerge oy birliği ile kabul edilerek komisyona sevk edildi.

4 BİN VATANDAŞA HER AY 2 BİN TL YARDIM YAPILACAK
2 Ağustos 2022

Bolu Belediye Meclisinin Ağustos ayı birinci birleşimi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında CHP grubu üyeleri tarafından kentteki ihtiyaç sahibi vatandaşlara her ay 2 bin TL yardım yapılmasını öngören önerge meclise sunuldu. Önergeye ilişkin konuşan CHP Bolu Belediye Meclis Üyesi Tahsin Mert Karagöz, “Bolu’da gerçekten ihtiyaç sahibi 4 bin aileye her ay  2 bin TL yardımda bulunacağız. 2023 yılı bütçemizi  1.5 milyar TL olarak hesaplarsak 4 bin ihtiyaç sahibi hemşerimize 2 bin TL’den 12 ay boyunca 96 milyon TL verdiğimizde bu da bütçenin yüzde 6.4’üne tekabül ediyor. 2 bin 500 kişilik elektrik ve doğalgaz yardımlarını da göz önünde bulundurduğumuzda 2023 yılı bütçemizin yüzde 10’unu bahsettiğimiz iki yardıma ayırmış bulunacağız. Merkezi hükümet enflasyonla mücadele edeceğiz derken maalesef fakirlik yarattı. Bizde Bolu’da bu yoksulluğu ortadan kaldırmak için bir adım atmış olacağız. “ diye konuştu.

 CHP grubu tarafından sunulan önerge oy birliği ile kabul edilerek komisyona sevk edildi.

1 yorum yapılmış

  • Sevim sarıarslan 3 Ağustos 2022 - 09:43
    Bu yardımdan bende yararlana bilirmiyim.uc kızım var ilk kızım 4 cu sınıfı bitirdi yurda kuran kursuna yazdırdım servise verdim yani kuran kursu yurdundan okula servisle gidim gelcek öbür ortanca kızım 1 ci sınıfı bitirdi 2 ye geçti en küçüğü ise ana sınıfına yazilacak yani yetmiyor eşim calisiyor ben çalışıyorum lakin iki kiredim var ara borçlar var eşimin askeri ücret aldığı yemeğine gidiyor yaptığı arayer borcuna gidiyor benimde krediye kırk altı mil

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.