BELEDİYEDEN KADINLARA ÜCRETSİZ ZUMBA ETKİNLİĞİ

Bolu Belediyesi, kadınlara özel ücretsiz düzenlediği spor faaliyetlerine zumbayı’da ekledi. Bolu Belediyespor’a ait tekvando spor salonunda gerçekleştirilen zumba etkinliğinde kadınlar hem spor yapıyor hem de günün stresini atıyor.

BELEDİYEDEN KADINLARA ÜCRETSİZ ZUMBA ETKİNLİĞİ
28 Temmuz 2022

Bolu Belediyesi tarafından kentte ki spor faaliyetlerini arttırmak üzere başlatılan ücretsiz zumba dans etkinliği vatandaşlar tarafından tam not aldı. Bolu’daki kadınları spora ve sağlıklı yaşama teşvik etmek amacıyla tamamen ücretsiz şekilde başlatılan zumba dansı etkinliği yoğun ilgi görüyor. Alanında Uzman Yasemin Tuncer’in gözetiminde gerçekleştirilen ve her yaştan kadının katılabildiği zumba dans etkinliği, her salı ve perşembe günleri saat: 19.00’da Bolu Belediyespor’a ait tekvando spor salonunda yapılıyor. 1 Saat süren dans etkinliğinde kadınlar hem spor yapıyor hem de günün stresinden uzaklaşma fırsatı bularak deşarj oluyor.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir