BOLU VE GÖYNÜK'TE HUBUBAT ALIMLARI BAŞLADI

AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) Bolu Merkez ve Göynük ilçesinde çiftçiler için ‘Hububat Alım Ofisi’ açtığını duyurdu.

BOLU VE GÖYNÜK'TE HUBUBAT ALIMLARI BAŞLADI
25 Temmuz 2022

 2022 Hububat Alım Ofisi, 25, 26 ve 27 Temmuz günleri Göynük ilçesi Narzanlar Köyü Tarım Kredi Kooperatifi kantarında hizmet verecek. Söz konusu Ofis; 28 Temmuz Perşembe, 29 Temmuz Cuma ve 30 Temmuz Cumartesi günlerinde ise Bolu Merkezde Karacaağaç Mahallesi Patates Pazarı’nda faaliyet gösterecek.

Çiftçiler, merkeze gelmeden önce TMO’nun sitesinden randevu alıyor. Ardından Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi ve banka hesap numarası ile alım merkezine müracaat ediyor. Burada görevliler tarafından ürün analizinin yapılmasının ardından çiftçi ürününü tarım işleminden sonra döküm sahasına teslim ediyor.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner,  “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), çiftçilerimizi piyasadaki fırsatçılara ezdirmemek adına 2022 hububat alım fiyatlarını üreticilerimizi memnun edecek seviyeye yükseltti. Yine çiftçilerimize ürettikleri hububatlar için kilogram başı alım prim desteği de verilecek. Çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyor, ürünlerinin bol ve bereketli olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir