YENİDEN REFAHLILARDAN DUYARLI HAREKET

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanlığı, Bolu'nun Çaydurt Yuva Köyü’nde rastlanan salgında kan ihtiyacı duyan vatandaşlar için Kızılay’a kan bağışında bulundu.

YENİDEN REFAHLILARDAN DUYARLI HAREKET
23 Temmuz 2022

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Tek, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Üyeleri Bolu'nun Çaydurt Yuva Köyü’nde rastlanan salgında kan ihtiyacı duyan vatandaşlar için Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Kan bağışı sonrasında açıklamada bulunan Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, "Bolumuzun Çaydurt Yuva köyü bölgesinde içme suyundan etkilenen kardeşlerimiz için bugün İl İlçe yönetimimiz, gençlik kollarımız ve kadın kollarımızla kan bağışında bulunduk. Bolu halkının bu konularda duyarlı olduğunu her seferinde görüyoruz. Yine bu konuda da tüm Bolulu hemşerilerimizi kan vermeye davet ediyorum. Olumsuz bir duruma gerek kalmadan önlemimizi alalım. Sendroma yakalanan kardeşlerimize ve ailelerine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kan vermeye gelen yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir