TOKİ’DEN BOLU’YA 206 YENİ KONUT

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 2023 yılına kadar ülke genelinde 1 milyon 200 bin yeni konut projesi hayata geçirilecek. Proje kapsamında Bolu’da da 206 yeni konut yapılacak.

TOKİ’DEN BOLU’YA 206 YENİ KONUT
24 Haziran 2022

TOKİ, 2023 yılına kadar ülke genelinde 1 milyon 200 bin yeni konut yapma projesini yürütmeye devam ediyor. Bu kapsamdaki yeni gelişmelerden biri de henüz yeni açıklanmış olan illerdeki projeler. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 18 farklı şehirde konutlar inşa edecek.  Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 18 şehirdeki projeleri için düğmeye bastı. Dar gelirlilerin ev sahibi olacağı yeni projeler kapsamında toplamda 8 bin 859 konut inşa edilecek.

BOLU’DA 206 YENİ KONUT

TOKİ, proje kapsamında Bolu’da da 206 yeni konut inşa edecek. Konut projesinin ilde hangi noktada yapılacağı konusunda bilgi verilmedi. Projenin ihalesi 27 Haziran’da yapılacak.

BOLU’DA 6 BİN 243KONUT İNŞA EDİLDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Bolu’da sosyal konutlardan hastanelere, kamu hizmet binalarından okullara kadar birçok projeyi hayata geçirdi. Şifalı kaplıcalara ve zengin tabiat parklarına sahip Bolu’da TOKİ, bugüne kadar 6 bin 243 konutu projelendirdi. TOKİ, kentte ayrıca 2 hastane, 8 okul, 10 cami, 15 ticaret merkezi ve 1 kamu hizmet binasının da yapımını tamamladı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir