CHP’DEN BOLU’DA MAZHAR BAĞLI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

CHP Bolu İl Başkanlığı, CHP’ye yönelik sözleriyle büyük tepki çeken AK Parti eski milletvekillerinden Mazhar Bağlı hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP’DEN BOLU’DA MAZHAR BAĞLI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
23 Haziran 2022

AK Parti eski milletvekillerinden Konya Karatay Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mazhar Bağlı’nın geçtiğimiz gün ulusal bir televizyonda katıldığı programda CHP’ye yönelik sözleri büyük tepki çekti.

NE DEMİŞTİ?

Bağlı, söz konusu programda CHP’ye yönelik, “Bakın Türkiye’nin bu meşruiyet gücünü sabote eden en büyük kara propagandalardan birisi de Türkiye’nin DEAŞ’ı desteklediği yönündeki alçakça saldırılardır, bunu kim dile getiriyor? Birincisi FETÖ terör örgütü, ikincisi PKK terör örgütü. Ama buna kim lojistik sağlıyor içerden? Cumhuriyet Halk Partisi sağlıyor” ifadelerini kullanmıştı.

CHP BOLU İL BAŞKANLIĞI’NDAN SUÇ DUYURUSU

CHP Bolu İl Başkanlığı, Mazhar Bağlı hakkında ‘Hakaret, İftira, Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik’ suçundan Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunun ardından CHP Bolu İl Başkanlığı sosyal medya hesabından paylaşılan açıklamada, “ CHP Bolu İl ve Merkez İlçe Başkanlığı olarak yayınlanan bir programda PKK ve FETÖ’ye partimizin lojistik destek verdiğini söyleyerek hakaret ve iftirada bulunan Mazhar Bağlı adlı kişi hakkında şikayette bulunduk. Türkiye Cumhuriyetini kuran, bağımsızlığımızın, üniter yapımızın, kuruluş ilkelerimizin sembolü olan Türk Bayrağını, Atatürk devrimlerini ve Tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar savunacak CHP'yi terör örgütleri ile aynı kulvarda göstermeye çalışanlarla Hukuk önünde de, sandıkta da mücadele etmeye devam edeceğiz.” denildi.

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Kurt23 Haziran 2022 - 23:28
    Bu dalkavuklar gün gelecek bu halkın önünde hesap verecekler. Zannetmesinler bizleri susturdukları pıstırdıkları bizler kuvayi milliyeden gelen dedelerin torunlarıyız. Mütavaziliğide biliriz gün geldiğinde hesap sormasında.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir