GAZİPAŞA ORTAOKULU'NDAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ VE SERGİ

Gazipaşa Ortaokulu 2021-2022 eğitim öğretim yılında hayırseverlerin katkılarıyla tamamlanan Sanat Sokağı ve Atölyeler açıldı.

GAZİPAŞA ORTAOKULU'NDAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ VE SERGİ
9 Haziran 2022

Müzik, Görsel Sanatlar, Teknoloji Tasarım atölyelerinin, Kütüphanenin, Mescidin ve abdesthanelerin bulunduğu Sanat Sokağı misafirlerden tam not aldı. Açılışla beraber Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım sergisi de büyük beğeni topladı. Açılışta konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Arslan; okulun böyle mekanlar oluşturulmasının çok güzel olduğunu bu sayede başarının geleceğinden emin olduğunu söyledi. Okul Müdürü Mustafa Güler yaptığı konuşmada; bu eğitim öğretim yılında birçok yeniliğe imza attıklarını, okulun başarı kalitesini arttırmak için en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirtti. 
Yapılan konuşmaların ardından Atölyelerin ve Sanat Sokağının yapımında katkıları olan Pekcan İnşaat, Akademi Bilgisayar, Nejat Mühendislik, Yeliz Baran Eğitim Kurumlarına teşekkür plaketi takdim edildi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir