BOLUSPOR YENİDEN SAİT KARAFIRTINALAR’A EMANET

Boluspor’da teknik direktörlük koltuğuna yeniden Sait Karafırtınalar getirildi. Tecrübeli teknik adam ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.

BOLUSPOR YENİDEN SAİT KARAFIRTINALAR’A EMANET
1 Haziran 2022

Boluspor, Adanaspor ile yollarını ayırana Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile 2 yıllık sözleşme anlaşma yaptı. Boluspor'da 2017 yılının Ekim ayında Necip Çarıkçı döneminde Teknik Direktörlük yapan Sait Karafırtınalar, 52 maçta 30 galibiyet, 9 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak başarılı bir dönem geçirmişti. Spor Toto 1'inci Lig 2018-2019 sezonuna da 11 maçta topladığı 26 puanla Boluspor'u ligin ikinci sırasına yerleştiren Sait Karafırtınalar'ın Boluspor'u, son 7 haftadaki düşüşüyle 28 puanla 8'inci sıraya geriledi. 2019 yılında Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında sahasında Süper Lig ekibi Galatasaray ile karşılaşacak olan Boluspor, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile yollarını ayırmıştı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir