BOLU BELEDİYESİ'NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE YARDIM

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentte faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu. Spor malzemelerinin teslim töreninde konuşan Başkan Özcan, “Biz, Bolu Belediyesi olarak mümkün olduğu kadar yanınızda olacağız” dedi.

BOLU BELEDİYESİ'NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE YARDIM
20 Mayıs 2022

Bolu’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine, Bolu Belediyesi tarafından malzeme yardımında bulunuldu. Bolu Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen teslim törenine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Naci Parlak, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticileri, amatör spor kulüpleri başkan ve yöneticileriyle sporcular katıldı.

BAŞKAN ÖZCAN, “GELECEK YILLARDA NAKDİ YARDIMI DAHA DA ARTTIRACAĞIZ”

Amatör spor kulüplerine destek çalışmalarını sürdüren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan teslim töreninde yaptığı konuşmada ayni ve nakdi yardımlarını sürdüreceğinin altını çizerek, “Belediye olarak amatör spor kulüplerine hem nakdi hem de ayni yardım yaptık. Kanun bize ayni yani malzeme yardımı yapmamızı emrediyor. Biz, belediye olarak amatör spor kulüplerine memnuniyet duyarak yardım yapıyoruz. Tüm kaynak Bolu Belediye Spora gittiği için daha önce hiç nakdi destek yapılmamıştı. 2019’da Değerli başkanımızla birlikte ilk nakdi yardımımızı yaptık. Bu sene de bir nakdi yardım gerçekleştirdik. Kanun, ‘Belediyeler amatör spor kulüplerine yardım yapacak ama bu nakdi yardım bir önceki yıl İller Bankası’ndan ne kadar yardım geldiyse o yardımın binde 12’sini geçemez’ diyor. Çocuklarımızı amatör sporlara yönlendirin. Biz, Bolu Belediyesi olarak mümkün olduğu kadar yanınızda olacağız. Tüm amatör spor kulüplerine ayni yardım yapılıyor. Nakdi yardımı da önümüzdeki yıllarda daha da arttırmayı planlıyoruz. Bir birliğiniz var. Biz, yardımı birliğe yapalım. Birlik bunu adil bir şekilde amatör spor kulüplerine dağıtsın anlayışını benimsedik” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir