REKTÖR ALİŞARLI, İZZET BAYSAL VAKFI'NA TEŞEKKÜR BİLE ETMEDİ

Bolu'nun babası Merhum İzzet Baysal'ın ismini taşıyan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde rektörlük yapan Prof. Dr. Mustafa Alişarlı'nın, teşekkür paylaşımında İzzet Baysal Vakfı'na yer vermemesi tepki çekti.

REKTÖR ALİŞARLI, İZZET BAYSAL VAKFI'NA  TEŞEKKÜR BİLE ETMEDİ
17 Mayıs 2022

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Alişarlı’nın sosyal medya hesabından İzzet Baysal Vakfı tarafından  27 milyon TL’ye yaptırılan Mengen Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsü ile ilgili teşekkür paylaşımında binayı yapan İzzet Baysal Vakfı’na yer vermedi. Alişarlı’nın şükran günlerinde dahi İzzet Baysal Vakfı’nın yaptırdığı üniversitenin rektörlük koltuğunda oturmasına rağmen bir teşekkür mesajına bile yer vermemesi dikkat çekti.

İzzet Baysal Vakfı tarafından Bolu’nun Mengen ilçesine 27 milyon TL’lik yatırımla Mengen Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsü yaptırıldı. Üç bloktan oluşan eğitim kampüsü düzenlenen törenle İzzet Baysal Vakfı tarafından teslim edildi. BAİBÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Alişarlı, sosyal medya hesabından binanın devir teslim töreniyle ilgili yayınladığı mesajında güvenlik görevlilerine bile teşekkür ederken ilçeye dev bir tesis kazandıran İzzet Baysal Vakfı’na tek satır yer vermemesi dikkat çekti.

Alişarlı, paylaşımında, ‘Üniversitemiz Mengen Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsü Devir Teslim Töreni’nde sorumluluk alan Yapı İşleri ve Teknik, İdari ve Mali İşler ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlıkları ile Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’ne ve güvenlik görevlilerimize emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Başarılı ve özverili çalışmalarının devamını dilerim.’ diye yazdı.

Alişarlı’nın şükran günlerinde dahi İzzet Baysal Vakfı’nın yaptırdığı üniversitenin rektörlük koltuğunda oturmasına rağmen bir teşekkür mesajına bile yer vermemesi dikkat çekti. Alişarlı’nın İzzet Baysal Vakfı’nı yok sayması tepki çekti.

1 yorum yapılmış

  • Köroğlunun Torunu18 Mayıs 2022 - 10:23
    Teşekkür edeceği yerler makamlar belli. Ancak kendini o makama atanlara minnet duyar ve teşekkür eder. Bilmezki İZZET BAYSAL olmasaydı o makamı rüyasında görürdü.
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir