BOLU'DA BU MAHALLELERDE YABANCI UYRUKLULARIN İKAMET ETMESİ YASAKLANDI

Göç İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanan verilere göre, Bolu’da geçici koruma kapsamında kayıtlı olan 4 bin 505 Suriye uyruklu kişinin olduğu açıklandı. Ayrıca Bolu ve ilçelerde bazı mahalleleri yabancı uyruklu vatandaşların ikamet etmesini yasaklandı.

BOLU'DA BU MAHALLELERDE YABANCI UYRUKLULARIN İKAMET ETMESİ YASAKLANDI
17 Mayıs 2022

Göç İdaresi Başkanlığı 81 ildeki kayıtlı olan geçici koruma kapsamında olan Suriye uyruklu vatandaşların sayısını açıkladı. Açıklanan son verilere göre, Bolu’da geçici koruma kapsamında sadece Suriye uyruklu 4 bin 505 kayıtlı kişinin olduğu bildirildi. Göç İdaresi Başkanlığı ayrıca Suriye uyruklu vatandaşların yanı sıra Irak, İran, Afganistan gibi ülkelerden Bolu’ya gelen yabancı uyruklu vatandaşlar için de yeni tedbirler aldı.

BAZI İLÇELER VE MAHALLELER İKAMETE KAPATILDI

Buna göre Bolu ve ilçelerinde bazı mahalleler yabancıların ikametine kapatıldı. Göç İdaresi Başkanlığı tarafından Bolu merkezde Büyükcami Mahallesi ve Fasıl Köyü Uran mevkisi ile Mengen’in Kuzgöl Köyü Yıldız mevkisi, Mudurnu’nun Sürmeli Köyü Çayıraltı Mevkisi ve Gerede'nin Yakakaya Köyü Yunuslar mevkisi ve Orta Mahalle’de yabancıların ikamet etmesi yasaklandı.

2 yorum yapılmış

  • Hasan Şen 17 Mayıs 2022 - 19:04
    Neden acaba.
  • Köroğlunun Torunu18 Mayıs 2022 - 10:19
    Adamlar Afganistan dan Sudan dan Suriye den Pakistan dan elini kolunu sallaya sallaya ülkenin her tarafına girmiş ikamet ediyor da yukarıda saydığınız yerleremi gidemiyecekler? Geçin bunları geçin.
    %34 %66   (Toplam 3 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir