EMRE TORAMAN: “ATEŞTEN GÖMLEĞİ GİYMEKTE TEREDDÜT ETMEDİM”

Boluspor Teknik Sorumlusu Emre Toraman, Boluspor’un ligde kalmayı garantilemesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Toraman, zorlu bir dönemde göreve geldiğini belirterek, “Bu ateşten gömleği giymekte hiç tereddüt etmedim.” dedi.

EMRE TORAMAN: “ATEŞTEN GÖMLEĞİ GİYMEKTE TEREDDÜT ETMEDİM”
16 Mayıs 2022

Toraman, şu açıklamalarda bulundu; “Göreve başladığımızda son 7 maçında 6 mağlubiyet ve 1 beraberlik almış, mental olarak zor durumda ve düşmenin en büyük adaylarından olan bir Boluspor vardı. Böylesi kritik bir dönemde, hem Boluspor camiasının bana olan güveni hem de futbol kariyerim boyunca hep benimle olan, hırsım ve mücadele isteğim en değerli yardımcılarım oldu. Bu inanca futbolcularımızda katılınca ortaya son 5 maçta 4 galibiyet alan bir Boluspor çıktı. Futbolcu kardeşlerime ise ayrı bir paragraf açmak istiyorum. Bana ve başaracağımıza olan inançlarıyla, geçmiş yerine geleceğe bakan, bu güzel şehir için sezon içerisinde yaşadığı sorunları kenara bırakan, aynı hedef etrafında kenetlenen ve sahada terinin son damlasına kadar mücadele veren futbolcu kardeşlerimle gurur duyuyorum. Kendi kariyerim açısından ise, bu ateşten gömleği giymekte hiç tereddüt etmedim. Çünkü kendime, ekibime ve futbolcu kardeşlerime güvenim tamdı. Mevlana'nın şu sözleri belki de son 5 haftamızın özetiydi. "Güzel günler sana gelmez, sen onlara yürüyeceksin." İşte bizde camia olarak böyle bir yürüyüş gerçekleştirdik. Bu onuru, gururu ve başarıyı yaşamamızda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Daha gidecek çok yolumuz var.”

1 yorum yapılmış

  • Nezih Erkan16 Mayıs 2022 - 14:55
    Sayın toraman! Ankaragücü maçında ikinci gol sonrası sevince katılmaya gelen yedek kulübesindeki oyuncuyu iterek ters tepki göstermeniz sizin yan yönetimde bile yerinizin olmadığını düşünüyorum! Katkınız oldumu bilmem bence Osman hocanın katkıları göz aradı edilip sizin açıklamanız bence manidar! Ayrıca lifse kalmasaydık Bolu’da bir gün duracakmışsınız?
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir