MİLLİ VOLEYBOLCU ARTIK BOLU BELEDİYESPOR’DA

Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, geçtiğimiz yıl Brezilya Super Liga ekiplerinden Osasco’da forma giyen A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ceren Kestirengöz Kapucu’yu takıma dahil etti.

MİLLİ VOLEYBOLCU ARTIK BOLU BELEDİYESPOR’DA
13 Mayıs 2022

Geçtiğimiz yıl Sultanlar Ligi’nde başarılı bir performans sergileyen Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Bolu Belediyespor, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2022 FIVB Milletler Ligi geniş kadrosuna da davet edilen Ceren Kestirengöz Kapucu’yu kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Kulübümüz Pasör Çaprazı Ceren Kestirengöz Kapucu ile yeni sezon için anlaştı. Geçtiğimiz sezonu Brezilya Süper Liga ekiplerinden Osasco’da tamamlayan Ceren, daha önce Vakıfbank, Sarıyer Belediyespor, Çanakkale Belediyespor, Beylikdüzü, Beşiktaş, Fenerbahçe Opet ve Yeşilyurt’ta forma giydi. 1993 doğumlu 1. 90 boyunda ki sporcumuz Ceren Kestirengöz Kapucu A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2022 FIVB Milletler Ligi geniş kadrosuna davet edildi. Bu transfer camiamıza hayırlı olsun.” denildi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir