TANJU ÖZCAN'DAN MEZARLIK BÖLGESİNDE FUHUŞ İDDİASI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ortasından yol geçirmek istedikleri ve mahalle sakinlerinin tepkisine maruz kaldıkları Çakmaklar Mahallesi Mezarlığı etrafında geceleri fuhuş yapıldığı iddiasında bulundu.

TANJU ÖZCAN'DAN MEZARLIK BÖLGESİNDE FUHUŞ İDDİASI
9 Mayıs 2022

Bolu Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde Çakmaklar Mahallesinde bulunan Çakmaklar mezarlığının ortasından yol açmak için çalışma başlatıldı. Belediye ekipleri yol açma çalışmaları için bölgeye iş makinelerini gönderdi. Mahalle sakinleri çalışmanın  yapılacağı bölgeye gelerek iş makineleri ve belediye görevlilerinin yol açma çalışmalarına engel olunca gerginlik yaşandı. Belediye ekipleri yol açma çalışmalarını yarım bırakmak zorunda kaldı. Belediye Başkanı Tanju Özcan, yol açma çalışmalarını engellemeye çalışan mahalle muhtarı İsmail Candan'ı cep telefonuyla aradı. Candan'la görüşen Özcan, "Ekipleri oradan çekiyorum. Ama o yolu açmazsam, kararı uygulamazsam adam değilim" dedi.

GECE YARISI YOLU AÇMAYA ÇALIŞTILAR

Tüm bu gelişmeler sonrası belediye ekipleri aynı gece 03:30'da mezarlığa gelerek yarım kalan çalışmalara devam etti. Gün ağarana kadar yolu bitirmeyi hedefleyen ekipler, yine mahalle sakinlerinin engeline takıldı. Gece yarısı iş makinelerinin çıkardığı sesler üzerine mezarlık bölgesinde toplanan mahalleliler ekiplere büyük tepki gösterdi. Tepkiler üzerine ekipler iş makineleriyle tekrar alandan ayrıldı.

TANJU ÖZCAN'DAN SERT ELEŞTİRİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi Mayıs Ayı 1. Oturumu'nda Çakmaklar Mahallesi'nde yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Özcan, çalışmaların yarım kaldığı bölgeye giden AK Parti Bolu Milletvekili ve mezarlıktan yol geçmesini istemeyen Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan'ı sert sözlerle eleştirdi.

“KABİLE DEVLETİ Mİ YÖNETİYORUZ BURADA?”

Özcan, Arzu Aydın'ı kastederek, “Bu kararda imzası olan, o yol oraya konuldu diyen milletvekili, mal bulmuş mağribi gibi gidiyor oraya; şov yapmak için. Dese ki en azından, 'ya biz o kararı almışız, benim de imzam var ama yanlışmış pişman oldum bu karardan, açılmasın bu yol' dese onu da anlayacağım. ‘Her aldığımız kararı uygulamak zorunda mısın?’ Kabile mi yönetiyoruz burada? Devlet yönetiyoruz. Bu nasıl bir şey? Böyle bir şey olabilir mi? İnsan imzasının olduğu bir kararı gidip protesto eder mi? Pişmanlık yok, yüzü kızarmadan oraya gidiyor. Ayıptır bu.” dedi.

“MEZARLIK BÖLGESİNDE GECELERİ FUHUŞ İDDİASI”

Tüm engellemelere rağmen mezarlığın ortasından yol geçirme çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Özcan, "“ O yol 14 buçuk metre olarak planlanmış 10 veya 8 metreye düşüreceğiz. O yolu açacağız. Kimsenin bilmediği bir şey daha söyleyeyim. Arkadaşlar o bölgedeki apartman sakinleri ile hiç konuştunuz mu? Geceleri orada fuhuş yapıldığını biliyor musunuz? Geceleri orada alkoliklerin cirit attığını, hapçıların cirit attığını biliyor musunuz? İnsanların çocuklarını balkona çıkartamadıklarını biliyor musunuz?" diye konuştu.

1 yorum yapılmış

  • Hasan Bayramoğlu 11 Mayıs 2022 - 08:44
    Yol ihtiyacı var ise yapılır. Zaten bir ceset 4 yılda tamamen iskele dönüşüyor. Şuan geçtiğimiz yolların altında kimbilir kaç tane mezar var. Mezarlıkta uygunsuz olaylara (fuhuş,alkol,hap vs.)bu da bunu görüpte engel olmayan,ilgili mercilere haber vermeyenlerin ayıbıdır. O eylemi yapanlar kadar ihbar etmeyenlerde suçludur...
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir