BOLUSPOR: 2 SAMSUNSPOR: 1

Spor Toto 1. Ligin 36. haftasında evinde Samsunspor’u ağırlayan Boluspor, geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrılarak kümede kalma yolunda çok önemli bir galibiyete imza attı.

BOLUSPOR: 2 SAMSUNSPOR: 1
8 Mayıs 2022

HABER: HIZIR İLYAS YILDIRIM

TFF 1. Lig’in 36. haftasında kümede kalma mücadelesi veren Boluspor, Bolu Atatürk Stadyumu'nda Samsunspor’u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 19. dakikada Polat Yaldır ve 29. dakikada Bekim Bala’nın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Boluspor 54. dakikada yine Arnavut oyuncusu Bekim Bala’nın attığı golle 2-1’lik üstünlüğü elde etti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 2-1 Boluspor üstünlüğü ile sonlandı. Boluspor, aldığı bu kritik galibiyetle kümede kalma yolunda çok önemli bir avantaj sağladı. Puanını 44’e yükselten Boluspor, 19 takımın yer aldığı ve son 4 takımın küme düşeceği ligde 14. sıradaki yerini korudu.

Kırmızı beyazlıların kalan maçları şöyle;
15 Mayıs: Ankaragücü-Boluspor
22 Mayıs: Boluspor-Altınordu

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir