KAYNAŞLI BELEDİYE BAŞKANI YİNE KADINLAR ÜZERİNDEN KONUŞTU

Düzce'nin Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarında kadın şarkıcının yer almasını "Düzceli'ye yakıştıramadı".

KAYNAŞLI BELEDİYE BAŞKANI YİNE KADINLAR ÜZERİNDEN KONUŞTU
5 Mayıs 2022

TFF 3’üncü Lig 2’nci grupta yer alan Düzcespor, 1 Mayıs’ta deplasmanda Yomraspor’u yenerek sezonun bitmesine bir hafta kala TFF 2’nci Lig’e yükselmiş, şampiyonluk kentte büyük coşkuyla kutlanmıştı.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Facebook'tan yaptığı paylaşımda Düzcespor'un şampiyonluğuna sevindiğini söyledi. Şahin "Ancak, cumartesi günü kutlama için bir BAYAN şarkıcıyı getirmeleri DÜZCESPOR'a ve Düzceli'ye yakışmaz.!!! Düzce MUHAFAZAKAR bir yerdir. DİNİ değerlerine bağlıdır. Sevinelim, kutlayalım ama, SINIRLARI AŞMADAN.!!!" ifadesini kullandı.

Şahin 2020 yılında A Milli Kadın Voleybol Takımı için "teşhirci" demiş ve partisi MHP'den ihraç edilmişti.

1 yorum yapılmış

  • Köroğlunun Torunu5 Mayıs 2022 - 19:49
    Bu zihniyetteki biri Belediye Başkanı oluyor ve ben bununla aynı havayı soluyorum. Be adam sen namus bekçisimisin, namus etek boyunda deüil kalptedir. Arabistana git iki tane de deve al onları güt. Orada kadın görmezsin tam sana göre. Artık uyan uyn.Marsa gidiyor millet sen hala etek boyu iile namus ölçüyorsun. Neyzen Tevfikin şu şiirini dinlr BE HEY DÜRZÜ.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir