SAADET PARTİSİ RAMAZAN AYINI DOLU DOLU GEÇİRİYOR

Saadet Partisi Bolu İl Teşkilatı Ramazan ayını yoğun bir şekilde geçiriyor. Saadet Partililer Ramazan ayının başından bu yana yaklaşık 30 kişilik bir ekiple şehrin farklı mahallelerinde 100’ün üzerinde ev ziyareti gerçekleştirdi.

SAADET PARTİSİ RAMAZAN AYINI DOLU DOLU GEÇİRİYOR
23 Nisan 2022

Yapılan ziyaretlerle ilgili olarak İl Başkanı İsa Sayın: “Herkesin malumu ülkemiz ekonomik bir krizin içerisinde boğulmak üzere vatandaşlarımız geçim sıkıntısı yaşamaktadır. Bütün temennimiz bu kıskacın içerisinden en kısa sürede çıkmamızdır. Hal böyle iken insanlarımızın dertlerine ortak olmak güzel temennilerde bulunmak Partimizin çözüm yollarını ifade etmek için Ramazan Ayı boyunca ‘Hedef 250 Ev Ziyareti’ çalışmasıyla vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etmekteyiz. Şimdiye kadar ziyaret ettiğimiz evlerde gördük ki milletimiz bu sıkıntının yakın tanığı olmuştur.  Pazarın manavın kasabın yanından geçmekten çekinen vatandaşlarımız acil çözümler istemektedir. Tarımdan hayvancılığa, sanayiden eğitime kadar her alanda çözüm önerilerimizi kendileri ile paylaşıyoruz. Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızın içerisinde fikirlerimizi ve çalışmalarımızı benimseyen onlarca yeni üye ile de partimiz gücüne güç katmaya devam ediyoruz. Her bir vatandaşımızın hayal dünyasını ucuz yağ ucuz et ucuz domatesten öteye çıkartıp İnsanca bir yaşam düşüncesine sevk etmeye gayret ediyoruz. Ramazan ayında ve sonrasında da vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etmeye devam edip derdiniz derdimiz demeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir