KAZIM KONAK'TAN VEFA ZİYARETLERİ

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, yönetim ve yürütme kurulu üyeleri ile birlikte partisinin kuruluşundan bugüne görev alan başkanları ve yöneticileri ziyaret etti.

KAZIM KONAK'TAN VEFA ZİYARETLERİ
13 Nisan 2022

AK Parti Merkez İlçe Başkanı, oluşturduğu yeni yönetimle birlikte sahaya inerek parti çalışmalarına başladı. Konak, beraberindeki yönetim ve yürütme kurulu üyeleriyle birlikte önceki dönem Merkez İlçe Başkanları Erol Özak ve Adil Esen’i ziyaret etti. Geçmiş dönemlerde görev alan başkanlar ve yöneticilerle istişarelerde bulunan Konak “AK Parti davası bir bayrak yarışıdır. Bizler ülkemize, yaşadığımız şehre, ilçeye, köylere hizmet aşkıyla çalışıyoruz. Geçmiş dönemlerde gerek ülkemize, gerek Bolumuza ve gerek partimize hizmet etmiş görev almış tüm partililerimiz bizim büyüğümüzdür. Onlarla istişare etmek, fikir alışverişinde bulunmak bizlerin asli görevlerimizdendir” dedi.

 “UNUTULMAMAK HATIRLANMAK ÇOK GÜZEL”

Kazım Konak ve yeni yönetiminin ziyaret ettiği önceki dönem Merkez İlçe Başkanları Erol Özak ve Adil Esen ise “Unutulmamak, hatırlanmak, birlikte hareket etmek çok güzel. Son derece anlamlı ve nazik ziyaretlerinizden dolayı ziyadesiyle mutlu olduk. Kazım Başkanımıza ve yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir