BOLU'DA KÜTÜPHANE HAFTASI DOLU DOLU KUTLANIYOR

Ülke genelinde "Kütüphanede Hayat Var" sloganıyla kutlanmaya başlanan 58. Kütüphane Haftası, Bolu'da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

BOLU'DA KÜTÜPHANE HAFTASI DOLU DOLU KUTLANIYOR
30 Mart 2022

58. Kütüphane Haftası Bolu'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu yıl "Kütüphanede Hayat Var" sloganıyla kutlanan etkinlikler kapsamında Bolu İl Halk Kütüphanesi ziyaretçi akınına uğradı. Öğrenciler ve ziyaretçiler kütüphanede "Dünyada ve Türkiye'de Kütüphaneler" konulu resim sergisi, "Kütüphane ve Kütüphanecilik" konulu duvar  gazetesi başta olmak üzere özenle hazırlanan birçok etkinlik alanını görme fırsatı buldu. Katımcılar ayrıca kütüphanede düzenlenen kitap okuma etkinliklerinde yer aldı. Kütüphane Haftası Bolu'nun tüm ilçelerinde düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, etkinliklere ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak paylaşım altına şu notu düştü; "Kütüphaneleri sadece bilginin muhafaza edildiği veya geleceğe aktarıldığı yerler olarak görmüyoruz kütüphanelerimizi ev ve iş yerlerinden sonra üçüncü buluşma noktaları olarak görüyoruz; bu minvalde 58.kütüphanecilik haftasını kutluyor sizleri bilgi pınarlarını ziyaret etmeye davet ediyorum." dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir