YENİDEN REFAH BOLU İL DİVANI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yeniden Refah Partisi, Şubat Ayı Bolu İl Divanı’nı büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

YENİDEN REFAH BOLU İL DİVANI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
24 Şubat 2022

Bolu Elektrik ve İnşaat Sanaatkarları Odası Seminer Salonu’nda gerçekleşen İl Divanı’na Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, İl Başkanı Sadettin Baskın, İl Sorumlusu Eyüp Baylan, Sandık Müşahitleri Bolu İl Sorumlusu Murat Doğru, Merkez İlçe Başkanı Faruk Bayrakdar, Gerede İlçe Başkanı Veysel Ayeroğlu, Göynük İlçe Başkanı Mustafa Elaydın ve partililer katılım sağladı.

Aylık faaliyetlerin gösterildiği sinevizyon ile başlayan il divanı ilçe başkanlarının ve il yönetim kurulu üyelerinin rapor sunumu ile devam etti.

 “Milletin derdi ile dertleniyoruz.”

Açılış konuşmalarını gerçekleştiren İl Başkanı Sadettin Baskın katılımcılara teşekkürlerini sunduktan sonra: “Partimiz kurulalı 3 yıl olmasına rağmen Türkiye'nin tamamında teşkilatlanmayı tamamladık. Bolu’muzun bütün ilçelerinde varız. Kuruluşlarımızı yaptık, tam gaz çalışmaya devam ediyoruz. Kapı kapı geziyoruz, köy köy geziyoruz, mahalle mahalle geziyoruz, esnaf esnaf geziyoruz; nihayetinde milletin derdi ile dertleniyoruz. Bunu 3 yıldan bu yana yapmaya devam ediyoruz. Milletimizin en büyük sıkıntısının ekonomik sıkıntılar olduğunu biliyoruz ve bunların çözümleri için Milli Kaynak Paketlerimiz hazır. Üretim projelerimiz hazır. 81 ilimize yüzlerce projemiz hazır. Bu projeleri hayata geçirmek için ise yönetimde söz sahibi olmamız icab etmektedir.” dedi.

 “Taklit ediliyoruz.”

Oy kaygısı sebebiyle diğer partilerin tedirgin olduğunu dile getiren Baskın: “Bizler bu güzel şehrin tamamına ulaşarak Milli Görüş hizmetlerini anlatmaya devam edeceğiz. Bu çalışmaları yaparken görüyoruz ki bizim yaptığımız çalışmalar diğer siyasi partiler tarafından taklit edilmeye başlandı. O da bizim doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, 3 yıldan bu yana EYT mağdurlarının haklarının iade edilmesi gerektiğini, bu maliyetin ise imtiyazli holdinglere ödenen aşırı yüksek ihale bedelerinin küçük bir dilimi ile karşılanabileceğini ifade etti. Şimdi ise diğer siyasi partiler de Genel Başkanımızı taklik etmektedirler. Oy kaygısı yüzünden aynı söylemleri kullanmaktadırlar. Tam anlamıyla zamanında Erbakan Hocamızın dediği gibi milli görüş ve diğerleri..” diyerek sözlerini noktaladı.

 “Ağır zamlar üretimi baltalıyor.”

Değerlendirme konuşmalarını yapan Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu; “Kur korumalı vadeli hesaplara Hazine'den ödeme yapılması hibe değil "Aldığın faiz yeterli gelmezse üzerini tamamlarız" demektir. Bir de Hükümet "Dolar'daki artış ekonomik gerçeklikten uzak manipülatif" diyor. Manipülasyonla artan kura dayalı yapılan ödeme ise hepten faciadır. Yüksek kur sayesinde ihracatı artıracağız diyorlardı. Biz de ihracatı artırabilmek için üretim kapasitenizi de artırmanız gerekir diyorduk. Üretim kapasitesini artırmak bir yana, elektrik üretimi yetersizliğinden OSB'lerde elektrik kesintisi ile mevcut üretime de darbe vuruluyor. Doğalgaza yapılan zamdan dolayı elektrikli sobayla ısınma tercihine karşı "yok öyle üç kuruşa beş köfte" diyerek elektrik faturalarını ikiye katladılar. Şimdi EPDK yüksek faturaları inceleyip suçlu arıyormuş. Sizce hükümete bir fatura çıkar mı bu soruşturmadan. Böyle devam ederse, fahiş fiyat artışlarından şikayet ettiğimiz temel gıda maddelerini, Allah muhafaza önümüzdeki aylarda bulamamaktan şikayet eder hale gelebiliriz. Zira yem, gübre, enerji gibi gıda üretiminin ana girdilerine gelen ağır zamlar üretimi baltalamaya devam ediyor.” dedi.

Yahudi’nin saltanatı devam etsin diye her sene 25 milyar dolar faiz ödeniyor

Türkiye’nin her sene 25 milyar dolar faiz ödediğini aktaran Emanetoğlu, “Dünya siyonizmine ırkçı emperyalist ve dünya siyonizminin ağababalarını para babalarını her para ödenen 25 milyar dolar faiz. 25 Milyar dolar faiz ödemek ne demek? Bunu Sayın Cumhurbaşkanımızın sözleriyle size açıklayayım, sayın Cumhurbaşkanımız 89 yılında refah partisi İstanbul İl Başkanıyken bir toplantıya katılıyor o toplantıda bir konuşma yapıyor. Bu konuşmada diyor ki “Ey Erzincanlı kardeşlerim, şu Anavatan Partisi iktidara geldiğinde Türkiye’nin dış borcu 14 milyar dolardı şuanda bu borç 14 milyar dolardan 50 milyar dolara çıkmış durumda ve bu 50 milyar dolar borcun karşılığında her sene 4.5 milyar dolar faiz ödüyorlar. Ey Erzincalı kardeşlerim bu Anavatan Partisi iktidarı bu 4.5 milyar dolar faizi neden ödüyor biliyor musunuz? Yahudi'nin saltanatı devam etsin diye” Şimdi bende sizlere soruyorum iş başına geldiğinde 2002 yılında 120 milyar dolar seviyesinde olan dış borcu, bugün 450 milyar doların üzerine çıkaran ve bu borç karşılığında her sene 25 milyar dolar faiz ödeyen AK Parti İktidarı bu faizi neden ödüyor biliyor musunuz kardeşlerim? Yahudi’nin saltanatı devam etsin diye” ifadelerini kullanarak konuşmasını tamamladı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir