BOLU’DA YILLARDIR SOKAK HAYVANLARI İÇİN MÜCADELE EDİYORLAR

Son yılların en yoğun kar yağışı ve en şiddetli soğuğunun yaşandığı Bolu’da sokak hayvanları kış şartlarından olumsuz etkilendi. Hayvansever Nezih Erkan ve Selim Yılmazer, zorlu kış şartlarında köpekler için besleme alanlarına yiyecek bıraktı.

24 Ocak 2022

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Bolu’da günlerdir süren yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kentteki dondurucu soğuk ve kar yağışından sokak hayvanları da nasibini aldı. Karla kaplı kentte yiyecek bulmakta zorlanan köpekler için hayvanseverler seferber oldu. Uzun yıllardır sokak hayvanları için mücadele veren Nezih Erkan ve Selim Yılmazer, yerleşim alanı içi ve dışında belirledikleri yaklaşık 10 besleme noktasında yüzlerce sokak hayvanı için yiyecek bıraktı.

“HERKES ONLARA BİR AVUÇ YEMEK VERSİN”

2016’dan 2019’a kadar her gün sokak hayvanlarına yiyecek bırakmak için tek başına mücadele verdiğini ifade eden Nezih Erkan, “Son 3 yılda Selim Yılmazer’le bir takım olduk ve yılın 365 günü sabahın erken saatlerinde hayvanlara yiyecek bırakmak için çalışıyoruz. Sokak hayvanlarının sahibi değilim. Onların insanı olmak bana mutluluk veriyor. Herkes mahallesindeki, evinin önündeki köpekleri toplatmak yerine onlara bir avuç yemek versin. Hem sokak hayvanları hem de kendileri mutlu olur. Aldıkları sevaplar da onlara huzur verir.” dedi.

2 yorum yapılmış

  • Köroğlunun Torunu24 Ocak 2022 - 13:07
    İnsanlık işte budur. Kalbimin derinliklerinden sizin gibi insanlara saygı ve sevgiler. İyiki varsınız.
  • Muammer özer24 Ocak 2022 - 18:25
    Nezih kardesim sen her zaman kendinden bu işlerden dolayı methedilmekten hoşlanmazsin ben yakinen yaptiklarıni biliyorum.Seni kocaman alkısliyorum.Selim kardesimede sevgiler.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir