BELEDİYEDEN VATANDAŞLAR İÇİN SICAK YEMEK VE GIDA KOLİSİ YARDIMI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kenti etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara sıcak yemek ve gıda kolisi yardımı ulaştırmaya hazır olduklarını söyledi.

BELEDİYEDEN VATANDAŞLAR İÇİN SICAK YEMEK VE GIDA KOLİSİ YARDIMI
20 Ocak 2022

Bolu’da yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kent merkezinde kar kalınlığı 70 santimetreyi geçti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kar yağışı ve soğuk havanın etkili olduğu ilde vatandaşların mağdur olmaması adına birtakım hizmetleri devreye soktuklarını söyledi. Başkan Özcan, evlerinden çıkamayan vatandaşlara sıcak yemek ve gıda kolisi yardımı ulaştırmaya hazır olduklarını söyledi.

“SICAK YEMEK VE GIDA KOLİSİ İHTİYACINI KARŞILIYORUZ”

Özcan, yaptığı açıklamada, “Hem ekonomik hem de hava şartları itibariyle tam bir kara kış geçirdiğimiz şu günlerde hiçbir vatandaşımızın yatağa aç girmesine vicdanım el vermez. İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza gıda kolisi ulaştırmaya hazırız. Yoğun kar yağışı nedeniyle evinden çıkamayan ve sıcak yemek ihtiyacını karşılayamayan tüm vatandaşlarımızın yemek ihtiyacını da biz karşılıyoruz. İhtiyaç halinde 444 26 58 hattımıza ulaşabilirsiniz.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir