BOLULU MERT MASTERCHEF’TE BİRİNCİLİĞE YÜRÜYOR

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan ve TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında, aslen Bolulu olan Mert Yılmaz emin adımlarla birinciliğe yürüyor.

BOLULU MERT MASTERCHEF’TE BİRİNCİLİĞE YÜRÜYOR
6 Aralık 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Bolu’nun yetiştirdiği dünyaca ünlü şef Mehmet Yalçınkaya’nın jürilik ve sunuculuk yaptığı izlenme rekorları kıran MasterChef programında Bolulu yarışmacı Mert Yılmaz’ın performansı göz kamaştırıyor. Haftalardır süren yarışmada ilk 9’a kalan Yılmaz, emin adımlarla birinciliğe yürüyor. Mert Yılmaz, MasterChef 2020’nin en yüksek şampiyonluk adayları arasında yer alıyor.

MASTERCHEF MERT KİMDİR? 

Mert Yılmaz, 8 Aralık 1991 tarihinde doğdu ve aslen Bolu Mengenlidir. Renkli karakteri ile herkesin ilgisini çeken MasterChef Mert, yarışmaya Los Angeles’tan katılıyor.

2005 ile 2009 yıllarında Bolu Mengen Aşçılar, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde lise eğitimini tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra 4 sene kadar mesleğini yapmış, sonrasında sekiz yıl ara vermiş. Los Angeles’tan Türkiye’ye Masterchef yarışması için gelen Mert Yılmaz, seyahat etmeyi ve anlık yaşamayı çok sevdiğini söylüyor. Ara verdiği süre zarfında birçok yere seyahat etmiş olan Mert, yurt dışı dahil pek çok yerde şeflik yapmıştır.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir