TANJU ÖZCAN: “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN EN YAKIN SİLAH ARKADAŞI OLARAK GÖREV ALMAYA HAZIRIM”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faizle mücadelesini desteklediğini söyledi. Özcan, “Faiz indirme noktasında ben Sayın Cumhurbaşkanımızın en yakın silah arkadaşı olarak görev almaya hazırım.” dedi.

TANJU ÖZCAN: “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN EN YAKIN SİLAH ARKADAŞI OLARAK GÖREV ALMAYA HAZIRIM”
2 Aralık 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Bolu Belediye Meclisi Aralık Ayı 1. Oturumunda konuşan Tanju Özcan, Merkez Bankası’nın faiz konusuna artık bir nokta koyması gerektiğini belirtti.

“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIM”

Tanju Özcan, “Artık faiz konusuna da bir noktayı koyalım. Ben Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayım. Faiz haram. Bakara Suresi 275. Ayetinde Allahuteala faizcilerin asla cehennemden çıkamayacaklarını bildiriyor. O Merkez Bankası Başkanı derhal faizi sıfıra düşürmeli. Kurtulalım faizden. Dolar yükselirse yükselsin. Milli Kurtuluş Savaşı’nda faiz indirme noktasında ben Sayın Cumhurbaşkanımızın en yakın silah arkadaşı olarak görev almaya hazırım. Sayın Cumhurbaşkanının faize karşı başlattığı bu savaşta ben Bolu Belediye Başkanı olarak yanındayım. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

“DOLAR İSTERSE 100 LİRAYA ÇIKSIN”

Türkiye’de faizin sıfıra inmesini arzuladığını ifade eden Özcan, “Faiz düzeni ve faizcilerden sıkıldım. Bir avuç tefeciye Türkiye’yi mahkûm edenlerden sıkıldım. Derhal Merkez Bankası Başkanı istifa etsin ya da bir kararname ile faiz sıfıra düşsün. Ben faizin derdindeyim. Dolar isterse 100 liraya çıksın” diye konuştu.

FAİK ÖZTRAK’I ELEŞTİRDİ

Merkez Bankası’nın faiz indirim politikasını eleştiren CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ı da eleştirdi. Özcan, “Bizim Parti Sözcüsüne de kızıyorum. Sayın Öztrak, ‘Faizin düşmesi yanlış’ diyor. Nesi yanlış Sayın Öztrak? Sayın Cumhurbaşkanı faizleri sıfıra çeksin ve kısa zamanda bu ülkeyi refaha ulaştırsın. Ben kendisinin bu konuda samimi olduğunu biliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir